Titlurile zilei

O mamă cu șase copii își plânge amarul în stradă! Manuela Zavachi: „Au fost zile în care nu am avut ce să le pun pe masă!”

Publicat: 18 ian. 2023
_____ Vizualizări 11 Comentarii
O mamă cu șase copii își plânge amarul în stradă Manuela Zavachi Au fost zile în care nu am avut ce să le pun pe masă
Manuela Zavachi este nevoită să iasă la cerșit pe stradă pentru a le putea oferi ceva de mâncare copiilor

O mamă cu șase copii, din Iași, își plânge amarul în stradă, după ce a fost părăsită de soț. Aceasta nu poate lucra din cauză că a rămas singură pe lume și trebuie să se îngrijească de ei. Din păcate, ieșeanca locuiește cu chirie și abia își permite să supraviețuiască alături de cei mici. Manuela Zavachi a ajuns să cerșească pentru a le asigura hrana necesară micuților. Aceasta face un apel către toți oamenii cu suflet mare care îi pot da o mână de ajutor

Manuela Zavachi, în vârstă de 29 ani, este o ieșeancă ce a rămas singură cu cele șase suflete nevinovate, pentru că a fost părăsită de soțul ei, fără a avea vreun motiv. Din nefericire, femeia nu poate lucra, deoarece trebuie să se îngrijească de cei mici și trăiește de pe o zi pe alta din alocațiile copiilor și din mila celor care aleg să-i dea câțiva bănuți.

După ce a fost părăsită de soț, o femeie își plânge amarul în stradă

 mama cu un copil si o punga cu covrigi
Copiii cei mici rămân acasă cu fata cea mare, în timp ce mama este nevoită să iasă pe stradă

În urmă cu câțiva ani, Manuela Zavachi a fost părăsită de soțul ei, fără vreun motiv anume, iar alături i-au rămas doar copiii. Aceasta a crescut fără părinți, fiindcă au murit când era micuță, însă a trăit alături de bunici și rude. Acum, aceasta nu mai are niciun membru al familiei care să o poată ajuta pentru a se angaja, ca să le ofere o viață mai bună celor pe care i-a adus cu mult drag pe lume.

„Sunt singură pe lume! Am alături doar copilașii mei și plâng pentru că nu le pot oferi o viață mai bună. Dacă i-aș lăsa singuri, n-ar fi nimic de capul lor, din acest motiv sunt nevoită să stau acasă”, mărturisește Manuela Zavachi, mamă a șase copii.

Aceasta mai merge cu ziua la muncă pentru a aduce un venit în plus în sânul familiei sau iese în stradă, alături de copilași, pentru a găsi o soluție ca să nu îi lase înfometați.

„Au fost zile când nu am avut ce să le pun pe masă. M-au dărâmat total când îmi spuneau că le este foame. Să nu treacă nicio mamă prin ce trec eu”, adaugă femeia.

Manuela Zavachi cerșește pentru a avea ce să le pună pe masă celor mici

O mama si un copil pe scarile unei cladiri
Manuela Zavachi a fost părăsită de soț și a rămas cu cei 6 copilași

Chiar dacă multe persoane o condamnă, femeia face tot posibilul pentru a nu ajunge în situația în care să nu aibă un colț de pâine pentru micuții ei și merge la cerșit, fiindcă există oameni milostivi care îi mai dau câte un covrig.

„Am doi copilași mici. Am nevoie de pampers și la lapte pentru ei și sunt nevoită să ies pe stradă. Îi las acasă cu fata cea mare. Când ea este la școală, nu-i las singuri. De obicei ies sâmbăta și duminica” , spune femeia.

Tânăra locuiește într-o casă cu chirie, unde trebuie să plătească 600 de lei, dar și utilitățile pe care cu greu și le permite doar din alocațiile copiilor.

„Prima oară am stat la țară, într-o casă dată de primărie. După ce au murit bunicii, am umblat pe la rude. Acum locuiesc într-o casă micuță, plătesc 600 de lei pe lună, bani din alocațiile copiilor”, destăinuie Manuela Zavachi, care își plânge amarul în stradă.

Comentarii
  • Daca a fost părăsită de sot in urma cu câțiva ani (are 29 ani și 6 copii!), cum are copii mici? Cu cine? Ori nu știți să vă exprimați ori doamnei ii place viața mai mult decât spune.

  • Aceasta femeie are tot timpul câte un copil mic în brațe, copil care doarme tot timpul. Când am intrebat-o de ce doarme tot timpul copilul, a scos de sub fusta un telefon și a sunat pe cineva, eu locuind in zona chiar în blocul de langa. Sta langa scările restaurantului R. din zona Alexandru.

  • bai nu mai comentati atata aiurea ,uitati-va la disperarea copiilor ..stau flamanzi si fara un minim de confort de micuti , voi astia ce comentati dormiti si mancati pana va saturati dar ei , micutii ce vina au ? sunt palizi si tristi fara vreo speranta …chiar nu va doare ? voi astia de comentati aiurea luati o punga de lapte si un colt de paine ca veti face mai mult decat sa comentati …

  • Daca ai facut 1 si ai vazut ca nu ai absolut nimic de oferit sarmanului copil, la ce mama dracului ai mai facut inca 5?
    Nu mai suntem in 1900, exista multe variante ça sa nu mai ramaneti gestante.
    Va cracanati picioarele ça dragostea e mare doar si apoi va plangeti ça nu aveti cu ce sa ii cresteti.
    Sa va fie rusine leprelor!
    Decazuti din drepturi si copiii incredintati unor oameni capabili sa ii creasca.
    Sa nu incepeti unii cu dragostea de mama si nu mai stiu ce alte cacaturi. Nu exista o mama in cazul de fata, doar o femeie in calduri, nimic mai mult.
    Legati-i trompele! Asta nu se opreste aici ! Cum dă de vreo dramba apare si plodul.

  • Statul roman nu are grija de cetatenii sai , are in grija cetateni ucranieni , ei au prioritate , la cazare , mancare, invatamant. , sanatate , toate gratuite si le mai dam si bani.

  • sunt copii inchiriati cu ziua ,o sa vedeti seara cum un barbat vine si le colecteaza banii din cersetorie ,nu mai fiti naivi ,militia doarme in zona alexandru minerva ,escrocii sunt peste tot

  • Pt Buble: e adevarat ca acei copii sunt tristi, flamanzi, infrigurati, doar ca ei nu vor fi singurii pentru ca Manuela e pusa pe treaba rau, pana la 50 de ani tot sa faca…. Daca iti pasa asa de mult, ii poti lua in grija pe acestia si o poti steriliza pe cucoana astfel incat sa nu mai apara si alti micuti flamanzi, tristi, infigurati, folositi, etc.

Adauga un comentariu