Actualitate

O mamă s-a aruncat de pe acoperişul unui bloc de 10 etaje din Timişoara. Aceasta ţinea în braţe cei doi copii ai săi

Publicat: 03 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O mamă s-a aruncat de pe acoperişul unui bloc de 10 etaje din Timişoara. Aceasta ţinea în braţe cei doi copii ai săi
O mamă s-a aruncat de pe acoperişul unui bloc de 10 etaje din Timişoara

Caz şocant la Timişoara. O femeie s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de 10 etaje, împreună cu cei doi copii ai săi. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a anunțat că a fost chemat să dea primului ajutor celor 3 victime inconștiente.

Din primele informații, este vorba despre o femeie de 33 ani, un băiețel de aproximativ 3 ani și o fetiță de 6 ani. Din păcate, femeia și băiețelul au murit, iar fetița are semne vitale și i se acordă primul ajutor medical.

fatada unui bloc
Din primele informații, este vorba despre o femeie de 33 ani, un băiețel de aproximativ 3 ani și o fetiță de 6 ani

O mamă s-a aruncat de pe acoperişul unui bloc de 10 etaje

Femeia ce s-a aruncat de pe acoperişul unui bloc de 10 etaje din Timişoara, în vârstă de 33 de ani şi unul dintre copii, în vârstă de aproximativ 3 ani, au decedat la scurt timp după ce s-au lovit de asfalt.

Cel de-al doilea copil însă, în vârstă de aproximativ 6 ani, a fost preluat de un echipaj SMURD şi se încearcă resuscitarea acestuia.

Vecinii sunt șocați de cele ce s-au întâmplat în clădirea lor, mai ales că din spusele acestora, în bloc nu ar fi locuit nici o femeie care să aibă copii.

”Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină și o femeie de la etajul 7 să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare. Nu m-am apropiat foarte tare, am văzut că sunt inconștiente și am sunat după ajutor” a declarat tânărul care a sunat primul la ambulanță.

O persoană din Iași s-a aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuia

Într-un context asemănător, amintim de cazul recent ce a avut loc la Iași, unde o persoană în vârstă de 35 ani s-a aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuia. În urma căzăturii, pacientul a suferit mai multe traumatisme și a ajuns la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași” pentru a primi îngrijirile necesare.

„În cursul zilei de astăzi, a fost un pacient de 35 ani, cu patologie psihiatrică, cu tentativă autolitică care s-a aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuia. Acesta prezintă politraumă, fracturi costale multiple bilateral, contuzii pulmonare, fracturi tasare T3 ,T5, fractură complexă L2 cu paraplegie. Pacientul a fost trimis la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași”, a declarat medicul-şef al UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Totodată, în luna iunie 2019, o avocată din Iași a căzut de la etajul 6 și a decedat. Tânăra locuia cu concubinul său în imobilul din strada Sărăriei, bărbatul fiind cel care a sunat la numărul unic de urgență. Tânăra avocată se numea Monica Cioată.

Dosarul a fost întocmit sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, fiind vorba despre ucidere din culpă, respectiv moarte suspectă. Aceasta fiind o procedură normală în astfel de situații, cercetările fiind efectuate de serviciul de investigatii criminale.

Reamintim, în cursul acestei dimineți, 3 mai, o femeie s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de 10 etaje din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai săi, de 3 și 6 ani.

Adauga un comentariu