BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă analiză proaspătă și de impact, pe zona geopoliticii, la BZI LIVE alături de Adrian Severin (expert ONU și OSCE), fost ministru al Afacerilor Externe şi europarlamentar

Publicat: 05 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 6 iunie 2023, începând cu ora 13.00, Adrian Severin – via Zoom (expert al Organizației Națiunilor Unite – ONU) respectiv al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa – OSCE), fost ministru al Afacerilor Externe şi europarlamentar, participă la BZI LIVE la nouă analiză proaspătă și de impact, pe zona geopoliticii. Alături de acesta vor fi abordate următoarele puncte fierbinți: 1. Război în Ucraina: Cum rămâne cu contraofensiva? Se „agită” apele?

Ce previziuni are pentru aceasta vară?; 2. Președintele Jeo Biden, în fața unui nou moment jenant! A căzut pe scena la un eveniment oficial! Poate fi el capabil, în momentul creșterii tensiunilor cu China, să găsească soluții pașnice?; 3. La Chișinău (Bulboaca, Castelul Mimi) am văzut o „paradă” a „modei” și nimic altceva, asta la liderii europeni participanți! Ce rost a avut această întâlnire?; 4. În Europa (vezi și cazul Spaniei), formațiunile naționaliste și suveraniste capătă putere politică mare! Ce poate urma pentru Uniunea Europeană? Totul e la un pas să se facă „țăndări”?: 5. Lumea arabă, mai aproape de BRICS dacat de Occident și SUA! Cum poate schimba „jocul” și echilibrul mondial această stare de fapt?

Contraofensiva din Ucraina pare a fi ca povestea cu ”cocoșul roșu”. Se zice că a fost declanșată ieri noapte și s-a cam oprit

De reliefat că, dialogul de la BZI LIVE va avea ca idee esențală că: ”Această contraofensivă din Ucraina pare a fi ca povestea cu ”cocoșul roșu”. Se zice că a fost declanșată ieri noapte și s-a cam oprit. Informația nu este confirmată încă”.

Apoi, cu tâlc, se va vorbi și despre: ”Un fapt interesant este că Parlamentul European a adoptat nu știu ce act prin care impulsionează producția de muniție în UE pentru a putea susține lupta Ucrainei. Asta în timp ce România, mai puțin ocupată cu relansarea industriei militare, susține ca luarea hotărârilor UE în materie de politică externă să nu mai aibă loc prin aplicarea regulii votului unanim”.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu