Local

O nouă conducere la filiala APP Iași. Conf. univ. dr. Alexandru Radu Petrescu a preluat organizația municipală

Publicat: 19 ian. 2022
O nouă conducere a fost numită la filiala municipală a partidului Alianța pentru Patrie (APP), filiala Iași

O nouă conducere a fost numită la filiala municipală a partidului Alianța pentru Patrie (APP), filiala Iași. Conf. univ.dr. Alexandru Radu Petrescu, cadru universitar la Universitatea de Arte ”George Enescu”din Iași, a fost desemnat drept noul președinte al organizației APP Iași. Organizația județeană este condusă de avocatul Igor Istrati.

Conf. univ. dr Alexandru-Radu Petrescu, licenţiat în Muzică, specializarea Canto. Acesta este profesor de Canto şi Regie de Teatru muzical! În 2010 a obţinut titlul de doctor în Teatru. Activitatea sa de creaţie artistică în domeniu muzical cuprinde o diversitate de roluri de operă, operetă şi spectacole pentru copii! De asemenea, cariera să solistică cuprinde o varietate impresionantă de roluri în spectacole de opera şi operetă. Acesta este şi a fost implicat în numeroase proiecte educaţionale, culturale şi artistice de impact şi înaltă ţinută! În ultimii ani a coordonat şi iniţiat, în parteneriat cu Ateneul Naţional din Iaşi, Festivalul Opere lor Independente (FOI).

Recent, reprezentanții APP Iași au organizat o acțiune de protest împotriva Guvernului. Membrii Alianţei pentru Patrie au organizat un marş care a pornit de la Teatrul Naţional ”Vasile Alecsandri” până în fața Prefecturii Iași. Protestatarii au ieşit în stradă pentru a cere creşterea salariilor medicilor, poliţiştilor şi profesorilor, neadoptarea certificatului verde la locul de muncă, dar şi pentru faptul că se scumpesc gazul şi electricitatea.
Comentarii
  • Tarziu. Lumea a zis „pas” cand , dupa un securist, al doilea presedinte a fost pus un infractor dovedit prins cu 35 000 euro asupra lui, bani de mita. Tarziu…

Adauga un comentariu