BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă ediție BZI LIVE de actualitate și importantă pentru mii de studenți, profesori și angajați din sistemul educaţional din România! Rectorul USAMV Iași, profesorul Jităreanu vine cu cele mai noi informații și detalii pe fondul pandemiei de COVID-19

Publicat: 12 mai 2020

Miercuri, 13 mai 2020, începând cu ora 11.00, în Platoul BZI LIVE este programată o ediție specială și de impact pentru mii de studenți, profesori și angajați din mediul academic românesc. Cu cele mai proaspete, utile și de impact informații și detalii, în plină pandemie de COVID-19, intervine prof. univ. dr. ing. Gerard Jitareanu, rectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Ion Ionescu de la Brad Iași.

Acesta va dialoga despre aspecte ce țin de derularea procesului de învățare – predare – evaluare, on-line din aceste săptămâni grele, cum a avut loc activitatea în instituție, ce proiecte sunt în derulare sau urmează a fi implementate la Universitatea de Agronomie.

De asemenea, despre cum vor fi susținute examele de la finalul anului universitar, de licenţă sau disertație, cum se va face Admiterea 2020 vor fi alte emente abordate cu universitarul ieşean. Pe de altă parte, despre cum vede acesta evoluția învățământului pe termen mediu și lung, în acest context, realităţi și provocări pentru Universitatea pe care o reprezintă, ce activități și acțiuni are în pregătire se va mai aborda cu acesta în Platoul BZI LIVE.

Cititorii nostri pot adresa întrebari în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu