BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă ediție de impact în studioul BZI LIVE, alături cunoscutul politician şi fostul ministru de Finanțe Eugen Orlando Teodorovici

Publicat: 16 feb. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu

Vineri, 17 februarie 2023, începând cu ora 13.00 este programată o ediție-dialog specială BZI LIVE (via Skype) alături de Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe respectiv al Fondurilor Europene. Temele abordate cu importantul politician se vor lega de: 1. România are un deficit extern de aproape 10 la sută din PIB! Ce înseamnă asta? 2. România exportă lapte și produse lactate, anual, de 152 milioane Euro! Cum poate fi dezvoltat acest sector economic? 3. Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, se teme de creșterea deficitului de cont curent! Cum putem comenta asta? 4. Ministerul Energiei vrea 134 milioane lei din vânzarea de acțiuni Petrom către foștii angajați! Ce este asta? 5. Care este impactul inflației pentru consum? A scăzut acesta? Ce efecte sunt? 6. Dolarul încă puternic alimentează un val de devalorizări pe piețele emergente! Cum ne afectează? 7. Parlamentarii și-au majorat veniturile! Sfidează românii? 8. România are mai mult de 2 milioane de persoane inactive, care nu sunt pensionari sau liceeni! Ce înseamnă asta? Cum pot fi integrați pe piaţa muncii? 9. România, restantă în atingerea obiectivelor asumate prin PNRR! Cauze și efecte?

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Cocret ca a facut acest „domn” in timpul mandatului sau.De ce nu invitati persoane care ar pute deveni ministri nu fosti care acum le stiu pe toate.

Adauga un comentariu