BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă ediție de maximum interes, în Studioul BZI LIVE! Ce se întâmplă cu ieșenii care sunt condamnați cu suspendare sau cu amânarea pedepselor, cu Mirela Vlad, șefa Serviciului de Probațiune Iași! – FOTO

Publicat: 21 sept. 2020

Marți, 22 septembrie, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE va veni Mirela Vlad, șefa Serviciului de Probațiune de pe lângă Tribunalul Iași. Aceasta va discuta cu moderatorul Roxana Caraiman despre modul în care ieșenii care „calcă strâmb” sunt supravegheați după primirea unei condamnări cu suspendarea sau amânarea aplicării pedepsei. Ce se întâmplă cu persoanele care sunt obligate să muncească în folosul comunității, care sunt cele mai des întâlnite infracțiuni pentru care se ajunge în această postură, precum și alte subiecte vor fi dezbătute, astfel, în studioul BZI LIVE!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu