BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă ediţie „Dezbaterea Zilei” la BZI LIVE alături de deputaţii AUR de Iaşi, Cristian Ivănuță şi Mihail Albișteanu

Publicat: 24 nov. 2022

Vineri, 25 noiembrie 2022, în Studioul BZI LIVE va avea loc o nouă ediție-dialog „Dezbaterea Zilei” alături de deputaţii Alianţei pentru Unirea Românilor, filiala Iaşi, Cristian Ivănuță şi Mihail Albișteanu.

Alături de aceştia se vor aborda mai multe teme, precum: evenimentul care a avut loc la Bucureşti cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Azerbaidjan și România, problemele din Educaţie, dar şi ancheta cerută de partidul AUR privind achiziţiile din perioada pandemiei. De asemenea, deputaţii AUR vor detalia proiectul de lege în ceea ce privește înfiinţarea băncii pentru agricultură în ţara noastră.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu