BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă ediție incendiară în studioul BZI LIVE! Șeful de la Antidrog, din nou în platou! – FOTO

Publicat: 16 feb. 2020
Luni, 17 februarie, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent șeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Iași (CPECA Iași), inspectorul principal de Poliție Marius Mihai Manea. Așadar, ieșenii pot afla la ce riscuri se expun dacă ajung să consume droguri și pot afla de ce anume trebuie să se ferească.
Șeful centrului va discuta pe larg despre activitatea sa de zi cu zi și despre problemele cu care se confruntă tinerii care recurg. Cititorii care au întrebări pentru invitat le pot adresa pe pagina de Facebook sau accesând www.bzi.ro, la rubrica de comentarii, urmând a primi răspunsuri în direct. Emisiunea BZI LIVE va fi urmărită în direct de toți cei care accesează pagina de Facebook, luni, 17 februarie, de la ora 13:00.
Toți cei care doresc să adreseze întrebari o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.
Comentarii
  • Rugati-l pe ,,seful antidrog-ului,, sa va povesteasca cam cat stau traficantii de droguri inchisi pt fapte grave. Imediat li se face cuiva mila de ei si apar din nou in strada unde fac acelasi lucru. Ar cam trebui luata la intrebari fata legata la ochi pentru ca nu e posibil sa fie traficanti prinsi cu droguri, iar in scurt timp sa fie din nou pe strazi facand acelasi lucru!!!

  • Pacat ca nu exista mai multa vocalitate din partea autoritatilor pe subiectul asta … rup astia drogurile prin scoli !
    Pedepse , masuri,
    Multi parinti se simt rusinati de subiectul asta si nu cer ajutor crezand ca pot ei rezolva, sau daca il cer il cer tarziu!!

  • Întreb si eu pt un prieten. Balaban din aleea Rozelor, care vindea marfă de zece ani și făcea zeci de mii de lei pe lună, domnule Șefie la Antidrog, l ați arestat în septembrie, i ati gasit droguri, l ați prins lângă Racoviță cand vindea drogurile, acasă i ati găsit si cateva miliarde de lei vechi, iar în septembrie i-ati dat drumu! Cum vine asta?! Pericolul la care sunt expuși copii nostrii, nu mai contează?! Pedeapsa pe care o merită, nu se mai aplică?! Nu că m ar interesa, dar intreb si eu asa pentru un prieten.

Adauga un comentariu