BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă emisiune BZI LIVE în care vor fi spuse ”lucrurilor pe nume” alături de Francisc Tobă, prim-vicepreședinte Alianța Pentru Patrie România și deputat

Publicat: 20 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 21 februarie 2023, începând cu ora 14.30 este programată o nouă emisiune BZI LIVE în care vor fi spuse ”lucrurilor pe nume” alături de Francisc Tobă, prim-vicepreședinte Alianța Pentru Patrie (APP) România și deputat. Alături de acesta vor fi abordate subiecte precum: criza profundă socială, energetică și economică din România. Mergând pe premisa că țara nu are bani dar Statul continuă să se împrumute încât am ajuns să ne îndatorăm până și în rândul urmașilor noștri, deputatul prezintă situația actuală a lucurilor ce ne guvernează viața de zi cu zi. De asemenea, demagogia actualei Guvernări, scandalul România versus Ucraina ce a plecat de la Canalul Bâstroe, taxa pe solidaritate, suveranism, ”obligativitatea” ca românilor să le fie apărate și reprezentate interesele naționale, ”gândacii” din galantarele magazinelor, faptul că parlamentarii și-au majorat sumele alocate pentru activitatea ”inexistentă”, dezastrul din agricultură, afacerile oneroase ale unor oficiali români. Așadar, o producție media BZI LIVE de maximum interes și impact pentru cetățeni!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu