BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă emisiune de larg interes, în studioul BZI Live! Unul dintre cei mai experimentați tehnicieni criminaliști, cu o vastă experiență în domeniu, vine pentru a vorbi despre activitatea prestată! – FOTO

Publicat: 28 feb. 2021

Luni, 1 martie 2021, începând cu ora 13:00, în studioul BZI LIVE vine unul dintre cei mai experimentați tehnicieni criminaliști, cu o vastă experiență în domeniu! Astfel, agentul-șef principal Mihăiță Dănceanu, din cadrul Serviciului Criminalistic, va vorbi cu moderatoarea Roxana Caraiman despre activitatea pe care o desfășoară în cadrul Poliției ieșene.
Mihăiță Dănceanu are experiență în efectuarea analizelor și cercetărilor locurilor de comitere a accidentelor rutiere, accidentelor feroviare, accidentelor aviatice, accidentelor de munca, a furturilor, a infracțiunilor cu violență etc. Acesta activează în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași din 1996, adică de mai bine de 24 de ani. Agentul-șef principal a absolvit Școala de Agenți de Poliție Slatina, cu o diplomă de absolvire în Criminalistică.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizari.

Comentarii
Adauga un comentariu