National

O nouă înregistrare explozivă cu Nicușor Dan: „Să nu-l lezăm pe domnul”

Publicat: 21 sept. 2020
Nicușor Dan
Nicuşor Dan

Mihai Gâdea a prezentat o nouă înregistrare explozivă cu afaceristul Mihai Mitrache zis Câine, cel pentru care Nicușor Dan ar fi intervenit la Primăria Sectorului 4 pentru un restaurant ridicat ilegal în „Orășelul Copiilor” din Capitală.

„E foarte interesant un lucru. Domnul Mitrache sună la Rise Project, dar ceea ce fac cei de la Rise în această speță este un lucru foarte-foarte tare. Îi dau toată conversația, inclusiv când Mitrache îl avea ca salvator pe Nicușor Dan, cel care suna la primărie, făcea o serie întreagă de demersuri despre care chiar și Mitrache înțelegea că nu sunt chiar ortodoxe.

În momentul în care vorbește despre așa-zisul său salvator, Mitrache nu-i spune Nicușor Dan, ci Nicușor ‘Ban’. Și ascultând întreaga conversație, la finalul ei spune: ‘folosiți din asta ce vreți, dar să avem grijă să nu-l lezăm pe domnul Nicușor Dan’. Foarte interesant acest interviu: Domnul Mitrache zis Câinele rupe tăcerea”, a spus Mihai Gâdea.

Mihai Mitrache ar fi ridicat ilegal în „Orășelul Copiilor” din Capitală un restaurant, demolat în luna mai de Primăria Sectorului 4. Apoi, nu a mai plătit nicio taxă, timp de mai bine de 4 ani, pentru spațiul pe care îl ocupa pe domeniul public. Ca să nu plătească taxele, Mitrache, zis „Câine”, ar fi pus la punct o veritabilă suveică imobiliară, în care clădirea restaurantului a fost vândută succesiv între membrii familiei sale.

Cazul a ajuns în atenție publică după ce în presă au apărut înregistrări cu Nicușor Dan care intervenea pentru Mihai Mitrache la Primăria Sectorului 4.

Liviu Pleșoianu face public o înregistrare video cu Nicușor Dan care atacă PNL: Liberalii îl acuzau că este la comanda rechinilor imobiliari

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, face public o înregistrare video cu Nicușor Dan, din campania pentru alegerile locale din 2016, care atacă PNL. Nicușor Dan răspunde PNL care îl acuză pe Nicușor Dan că lucrează la comanda rechinilor imobiliari.

”Proba VIDEO: Nicușor Dan a fost acuzat chiar de PNL în 2016!

Nicușor Dan: „E PENIBIL ca acest ATAC să vină din partea PNL! Este JENANT că PNL-ul, la DISPERARE, recurge la această MINCIUNĂ! PNL spune că am DATORII față de RECHINI IMOBILIARI! !”, scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Pleșoianu face public o înregistrare video cu Nicușor Dan care atacă PNL: Liberalii îl acuzau că este la comanda rechinilor imobiliari

Deputatul social democrat mai scrie că Nicușor Dan spune în apărarea sa că liberalii lansează doar minciuni.

„MINCIUNI ORDINARE! Jos, aici, scrie: Material produs la comanda PNL! Sunt foarte JENAT că am ajuns în situația asta“, mai scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Și Daniel Zamfir afirmă că liberalii știau că Nicușor Dan lucrează la comanda rechinilor imobiliari

Despre legăturile lui Nicușor Dan cu rechinii imobliari a scris senatorul PSD Daniel Zamfir. Senatorul social democrat scrie pe pagina sa de Facebook că liberalii au, încă din anul 2016, întreg dosarul lui Nicușor Dan. Acest dosar ar fi fost primit de către staff-ul de campanie în timpul campaniei electorale.

”ADEVĂRUL ȘTIUT DE TOȚI LIBERALII

Chiar așa, dincolo de ce știe Liviu Negoiță… În 2016, PNL a avut o campanie cu Predoiu pentru Primăria Capitalei. ȘTIU SIGUR că le-au venit toate informațiile și DOVEZILE despre cine e Plicușor și ce face! Motiv pentru care Plicușor, pentru cei care nu știu, nu e poreclă pusă de vreun pesedist, ci de un penelist: Mișu Voicu!“, susține Daniel Zamfir.

De asta l-au pus liberalii pe Nicușor Dan candidat

Parlamentarul social democrat precizează că l-au pus candidat la Primăria Capitalei pe Nicușor Dan tocmai pentru că știau despre înregistrările cu acesta.

„Revenind…peneliștii ȘTIU cu PROBE cine e Nicușor și l-au pus candidat. PROBELE din 2016 primite de staff-ul PNL sunt perfect din aceeași serie cu ce e acum în înregistrările cu Nicușor făcând presiuni pentru fratele lui interlop. Și atenție, domnu’ care transpiră și mințea ieri în conferiță de presă, ȘTIA SIGUR ce face și că n-are dreptatea-n mână! CÂND sună el la Primarie? Când? DUPĂ CE instanța dăduse verde demolării! DUPĂ! Adică să impiedice demolarea validată de INSTANȚĂ!

#RomaniiTrebuieSaStie #vavedem”, mai scrie Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.

 

Adauga un comentariu