Cancan ultimă oră

O nouă mămică în showbiz! Cântăreața a făcut anunțul iar colegele au felicitat-o imediat

Publicat: 19 apr. 2021

Vești mari din showbiz-ul internațional, cântăreața Nikki Gil se pregătește să devină mămică pentru a doua orară. Vedeta a făcut marele anunț pe rețelele de socializare și a primit o mulțime de felicitări și gânduri bune.

Nikki Gil și soțul ei BJ Albert așteaptă un nou membru al familiei. Celor doi li s-a îndeplinit dorința, iar artista este însărcinată pentru a doua oară. Recent, Nikki Gil a postat pe rețelele de socializare dotă fotografii: una în care își lasă la vedere burtica de gravidă, iar alta cu fiul ei Finn, făcând astfel anunțul cel mare.

Se pare că sarcina este destul de înaintată, burtica de gravidă făcându-și deja apariția. Mai mult, Nikki Gil și soțul său deja au ales numele pentru noul membru al familiei.

Nikki Gil, însărcinată pentru a doua oară

Cântăreața Nikki Gil se bucură de o familie perfectă. Ea și soțul său, omul de afaceri BJ Albert formează un cuplul din anul 2015, iar de atunci sunt de nedespărțit. La doi ani după ce și-au început relația, cei doi au făcut loc în viața lor pentru primul copil, un băiețele. Finn s-a născut în anul 2017, iar în curând nu va mai fi singurul copil al familiei.

„Doamne! Felicitări!!!”, a scris cântăreața Lea Salonga.

„Ceee??? Yaaaay! Felicitări, colega de clasă !! ” a comentat Camille Prats.

„Ai dat vestea cea mare!!!! Felicitări!!!”, a spus și Pauleen Luna.

Adauga un comentariu