Sport

O nouă sumă impresionantă strânsă de fanii lui Dinamo pentru salvarea clubului. 20.000 de bilete vândute la un meci virtual

Publicat: 29 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O nouă sumă impresionantă strânsă de fanii lui Dinamo pentru salvarea clubului. 20.000 de bilete vândute la un meci virtual

Suporterii lui Dinamo au reușit să strângă 150.000 de euro pentru salvarea de la desființarea clubului Dinamo

Suporterii lui Dinamo au reușit să strângă o nouă sumă impresionantă pentru salvarea clubului. Totul, în urma unui meci virtual.
Duelul a avut loc pe consolă, la FIFA 20, între Dinamo și Universitatea Craiova. Bucureștenii s-au impus în două dintre cele trei meciuri, scor 3-1 și 2-1, însă l-au pierdut categoric pe al treilea, 0-6.

Fanii lui Dinamo s-au mobilizat exemplar și pentru acest eveniment, fiind vândute aproximativ 20.000 de bilete. În total, în contul DDB a intrat suma de 22.000 de euro, care urmează să fie redirecționată către club.
Dinamo a fost reprezentată de Andreas Mihaiu și Antonio Crăcană, în timp ce de la Universitatea Craiova au participat Mihai Roman și Dan Buzărnescu. Partida a fost transmisă în direct pe platforma YouTube.

Ce spun suporterii!

Suporterii lui Dinamo au făcut minuni în ultima perioadă – au reușit să strângă banii necesari pentru obținerea licenței pentru Liga 1 și participarea în cupele europene.
Peluza „Cătălin Hîldan” a emis un nou comunicat în care precizează suma pe care au strâns-o în proiectul „Doar Dinamo București” și în ce condiții vor negocia cu Ionuț Negoiță noul împrumut.

„În ultimele două săptămâni am strâns peste 150.000 de euro din contribuțiile voastre. După cum v-am obișnuit, toate eforturile comune ale suporterilor sunt transformate în FAPTE. Prin urmare, sumele strânse vor fi folosite pentru obținerea licenței pentru Liga I și pentru Cupele Europene. Intenția noastră este să împrumutăm clubul în anumite condiții, care au în vedere două aspecte deosebit de importante asigurarea că banii vor fi folosiți pentru plata restanțelor și debitelor, în vederea obținerii licenței, și asigurarea că intervenția noastră nu obstrucționează în niciun fel tratativele pentru vânzarea clubului către potențialii investitori”, precizează suporterii lui Dinamo

Adauga un comentariu