Local

Un bătrân s-a sinucis aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Nicolina, Iași! Mărturia cumplită a soției – EXCLUSIV FOTO

Publicat: 04 mart. 2021
Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Nicolina (6)
Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Nicolina

În aceste momente, oamenii legii dar şi echipaje de prim ajutor intervin de urgentă în zona Nicolina, după ce o persoană ar fi căzut de la etajul 4 al unui imobil din Iași.

Nu se cunoaşte cu exactitate cauzele incidentului şi nici dacă poate fi vorba despre o tentativă de suicid sau pur şi simplu de o neglijență.

Echipajele de prim ajutor au ajuns la faţa locului.

UPDATE: Conform datelor existente până la această oră se poate vorbi despre o sinucidere. Soția bărbatului le-a spus anchetatorilor că acesta era cunoscut cu probleme de sănătate. Mărturia făcută de femeie este una cumplită. Confom acesteia, bărbatul pur și simplu s-a trezit, s-a ridicat din pat și ulterior a sărit pe fereastră.

UPDATE: În pofida eforturilor medicilor ajunși la fața locului, viața bărbatului nu a putut fi salvată. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 66 de ani care a căzut de la etajul 4 al unui imobil din zona Nicolina

 

Tot mai multe sinucideri în Iași în ultimele săptămâni

Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest, dar în județul Iași în ultima perioadă s-au produs mai multe evenimente de acest fel. De exemplu, cel mai bătrân sinucigaș din Iași are 91 de ani și a recurs la acest gest după ce și-a pierdut soția. Acesta s-a spânzurat de calorifer iar rudele bărbatului i-au anunțat pe oamenii legii.

Un alt exemplu de așa nu, este reprezentat de un tânăr care a încercat să se sinucidă bând o cantitate mare de alcool. Băiatul le-a spus medicilor că suferea de o decepție din dragoste.

Totuși, cel mai cunoscu caz de sinucidere din Iași din 2021 s-a produs în Tg. Frumos atunci când un bărbat care și-a tăiat cu toporul soția a ales să se spânzure în podul casei. Din nefericire, la câteva săptămâni și femeia a decedat din cauza rănilor pe care bărbatul i le-a făcut.

Vom reveni cu detalii

Comentarii
  • O fi visat ca are 2 firme, una de climatizare si alta de instalatii (a doua, pentru jumatatea mai buna). O fi visat ca are Audica, barca, presedintie de club, imprumut girat cu terenuri supraevaluate. O fi visat ca nu reuseste sa vanda un analizor de gaze.
    Si iaca, dis de dimineata, ce-a facut.

Adauga un comentariu