Local

O puștoaică s-a îndrăgostit până peste cap și a ajuns să se prostitueze pentru a intra în grațiile iubitului său. Toți banii ajungeau în buzunarele bărbatului

Publicat: 13 nov. 2020
Judecătorii l-au condamnat ieri pe un ieșean acuzat că a pus o tânără să se prostitueze
O tânără obligată să se prostitueze

Un individ a fost pedepsit ieri de judecătorii ieșeni, pentru proxenetism. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Ciprian Petronel Istrati la 2 ani și 3 luni de închisoare, cu suspendare, sub acuzația amintită. Autoritățile au confiscat de la individul din comuna Tomești suma de 11.050 de lei, bani obținuți de pe spatele tinerei care și-a vândut trupul

O tânără a avut parte de un calvar, după ce un ieșean a folosit metoda „lover boy” pentru a o convinge să se prostitueze pentru el. Acum, individul a fost pedepsit de judecători, după ce a fost acuzat că a profitat de pe urma tinerei respective. Acesta ar fi pus-o pe victimă să-și vândă trupul unor bărbați cu pofte sexuale.
Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Ciprian Petronel Istrati la 2 ani și 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru proxenetism.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 100 de zile, fie în cadrul Primăriei comunei Tomești, din județul Iași, fie în cadrul instituțiilor pe care aceasta le gestionează din punct de vedere administrativ”, au precizat ieri judecătorii ieșeni.

Peste 10.000 de lei, confiscați de la Ciprian Petronel Istrati

Pe lângă pedeapsa aplicată individului, instanța i-a confiscat acestuia banii obținuți de pe urma fetei care și-a vândut trupul unor străini.

„Instanța dispune confiscarea de la inculpatul Ciprian Petronel Istrati a sumei de 11.050 de lei, dobândită de acesta prin săvârșirea infracțiunii”, au adăugat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Procesul lui Ciprian Petronel Istrati a început pe 27 mai 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea sa în judecată, sub acuzația de proxenetism.

Tânără, pusă să se prostitueze, după ce ieșeanul a folosit metoda „lover boy”!

Anchetatorii au precizat că, în urmă cu câteva luni, o tânără, I.B.F., ar fi fost obligată de către individ să se prostitueze. După ce aceasta întreținea relații sexuale contra cost cu diverși străini, o parte din banii obținuți ajungea la Ciprian Petronel Istrati. Asta, până ce, pe fir, au intrat anchetatorii. Oamenii legii l-au săltat pe individul din localitatea ieșeană Tomești și l-au dus la audieri.

Procurorii au aflat, astfel, că, în urmă cu câteva luni, tânăra s-a îndrăgostit de Ciprian Petronel Istrati și a decis să înceapă o relație intimă cu acesta. Numai că individul din localitatea Tomești s-ar fi solosit de metoda „lover boy” și ar fi convins-o pe tânără să întrețină relații sexuale de pe urma cărora să ia diverse sume de bani, care să ajungă la el. Ulterior, acesta a fost trimis în judecată de către procurori, pentru proxenetism. În cadrul procesului penal, tânăra I.B.F. nu s-a constituit parte civilă.

Comentarii
  • Alt interlop periculos,acum ca va sta la parnaie o scurtă perioadă își va îmbunătăți bagajul de cunoștințe și va face reconversie profesionala video chat sau ,,tramvai,, lovele să iasă ca de băieți ne știe lumea luam un seria 7 și dam câțiva lei la baragladinile astea care schelalaie ca câinii la petreceri ceva poze de la Dublin,Milano pe Facebook cu tovarășii la masă ,atentie să nu lipsească Jakul,costița,și ceafă aferentă și gata el e interlopul ,mafioți spaima pu lii

Adauga un comentariu