Local

Câteva partide de sex fierbinte i-au adus o condamnare unui ieșean! Culmea, a făcut și un copil cu partenera sa! La audieri, Romeo a recunoscut totul! (Exclusiv)

Publicat: 04 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câteva partide de sex fierbinte i-au adus o condamnare unui ieșean Culmea a făcut și un copil cu partenera sa La audieri Romeo a recunoscut totul Exclusiv
Doi tineri care se sărută

Un tânăr din județul Iași a fost pedepsit de judecători după câteva partide de sex fierbinte. În ciuda faptului că Romeo George Mihai a făcut un copil cu partenera sa, acesta a fost condamnat de magistrați. La audieri, tânărul a recunoscut comiterea unei infracțiuni

Un ieșean în vârstă de 24 de ani a fost pedepsit de judecători. Asta, după ce tânărul a avut parte de câteva partide de sex fierbinte! Culmea, acesta a făcut și un copil cu partenera lui, dar, la audieri, a recunoscut faptul că a comis o infracțiune.
Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat pe Romeo George Mihai la 1 an de închisoare, cu amânare, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată.

„Instanța ia act că partea vătămată nu s-a constituit parte civilă în cadrul procesului”, au precizat judecătorii.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Romeo George Mihai, trimis în fața instanței de către procurori

Procesul lui Romeo George Mihai a început pe data de 7 septembrie 2020. Mai exact, procurorii au trimis la instanță acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu tânărul ieșean. Așadar, pe 4 septembrie 2020, între procuror și tânăr a fost încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, privind comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, în formă continuată.

„Inculpatul a întreținut în mod repetat mai multe acte sexuale consensuale cu numita P.A.C., înainte ca aceasta să împlinească vârsta de 15 ani, în urma cărora aceasta a dat naștere unui copil pe data de 1 iulie 2016. Inculpatul Romeo George Mihai a recunoscut săvârșirea faptei. De altfel, acesta a declarat că dorește să încheie acord ca urmare a recunoașterii vinovăției”, au menționat anchetatorii ieșeni.

Ce pedeapsă au decis magistrații, prin acordul de recunoaștere a vinovăției

În urmă cu mai bine de un an, la urechile anchetatorilor a ajuns informația că Romeo George Mihai a avut câteva partide de sex fierbinte cu o minoră. După întreținerea relațiilor intime, minora a dat naștere unui copil. Ulterior, oamenii legii l-au luat la întrebări pe ieșean.

În fața procurorilor, tânărul a recunoscut faptul că a întreținut relații sexuale cu o minoră. Atunci, ieșeanul le-a solicitat anchetatorilor să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției cu el. Asta, pentru ca el să beneficieze de dispozițiile legale privind diminuarea cuantumului pedepsei. Mai apoi, dosarul a fost trimis la Judecătoria Pașcani. Magistrații au admis recent acest acord și l-au condamnat pe Romeo George Mihai la 1 an de închisoare, dar cu amânarea aplicării pedepsei.

„Având în vedere că, în interesul urmăririi penale, este necesară încheierea unui acord, ca urmare a recunoașterii vinovăției de către inculpat, fiind acceptată încadrarea juridică, procurorul ierarhic superior a avizat încheierea acordului de recunoaștere a vinovăției, stabilindu-se o pedeapsă de 1 an de închisoare și, ca modalitate de executare a pedepsei, amânarea aplicării, cu un termen de supraveghere de 2 ani. S-a avut în vedere lipsa antecedentelor penale, poziția inculpatului de recunoaștere a faptei, împrejurarea că acesta a recunoscut copilul, se îngrijește de acesta, conviețuiește în continuare cu persoana vătămată, cu care intenționează să se căsătorească”, au concluzionat magistrații ieșeni.

Adauga un comentariu