National

O româncă, găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra. Adela avea 24 de ani

Publicat: 19 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O româncă găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra. Adela avea 24 de ani
Adela din Someş Odorhei se afla în Londra, acolo unde ar fi locuit timp de mai mulţi ani. Femeia era singură la părinţi, iar familia sa este una cunoscută în comunitatea din Sălaj

O tânără româncă, în vârstă de 24 de ani, din Someş Odorhei, judeţul Sălaj, a fost găsit fără suflare, într-o cameră de hotel din Marea Britanie.

Adela din Someş Odorhei se afla în Londra, acolo unde ar fi locuit timp de mai mulţi ani. Femeia era singură la părinţi, iar familia sa este una cunoscută în comunitatea din Sălaj.

Adela, în vârstă de 24 de ani, găsită moartă într-un hotel

Românca de 24 de ani a fost găsită decedată, în camera unui hotel din Londra, însă autorităţile britanice nu au oferit, pentru moment, informaţii detaliate despre modul în care tânăra şi-a pierdut viaţa.

Mai mult decât atât, poliţiştii din Londra au anunţat Poliţia Româna pentru ca agenţii români să îi anunţe familia.

Ancheta din Marea Britanie continuă şi, cel mai probabil, la finalul acesteia, urmează să se stabilească şi cauza morţii tinerei.

Vestea morţii Adelei a adus o suferinţă enormă atât familiei ei, dar şi prietenilor care au cunoscut-o.

Moarte suspectă în camera unui hotel din Londra

Mama tinerei a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, după ce a aflat că fiica sa s-a stins din viaţă.

„Drum lin spre cer, copil frumos! Dumnezeu să te aibă în paza lui! Ai luat cu tine, tot sufletul și toată puterea mea! M-ai lăsat atât de singură, erai tot ce aveam mai scump dar se pare că nu putem încurca planurile celui de sus”, este mesajul scris de mama româncei.

Mai mult decât atât, una dintre prietenele tinerei a scris un alt mesaj de adio pe Facebook.

„Dumnezeu te-a vrut la el! Noi te-am fi vrut aici! Să mă ierți că am plecat de lângă tine, să mă ierți că te-am certat, că nu te-am ascultat când trebuia! Ești sora mea din altă mamă, ai fost familia mea! Iartă-mă că nu am stat lângă tine… Azi erai aici cu noi Ela! Te iubesc și te voi iubi mereu! Îmi e greu să cred că te voi conduce pe ultimul drum! Drum lin spre îngeri frumoasa mea!”, a scris prietena Adelei.

O femeie a fost violată într-o cameră de hotel din Cluj

Într-un comunicat oficial, Poliția Română menţionează faptul că pe data de 16 august au reţinut un bărbat în vârstă de 25 de ani domiciliat în Cluj Napoca pentru săvârșirea infracţiunii de viol, dar şi de violare de domiciliu. Ulterior reţinerii pentru 24 de ore, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile:

„Polițiștii municipiului Cluj-Napoca – Biroului de Investigații Criminale au reținut, la data de 16 august, un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal. La aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.

În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual. Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, menţionează oamenii legii într-un comunicat oficial.

Adauga un comentariu