National

O șoferiță din Cluj a avut parte de șocul vieții sale. Ce a pățit după ce a fost abordată de un vânzător de parfumuri

Publicat: 14 dec. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
O șoferiță din Cluj a avut parte de șocul vieții sale. Ce a pățit după ce a fost abordată de un vânzător de parfumuri
O soferita din cluj a fost abordata in parcarea unui mall de un vanzator ambuant de parfumuri "fake"

O șoferiță din Cluj a avut parte de șocul vieții sale, în timp ce se afla în mașină și încerca să iasă dintr-o parcare. Aceasta a povestit totul în cel mai mic detaliu, după ce a fost abordată de un vânzător de parfumuri.

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe persoane încearcă să facă ceva bani de sărbători, tocmai de aceea ajung să vândă diferite produse în locurile în care se află o mulțime de persoane. Acesta a fost și cazul unui vânzător de parfumuri care a încălcat orice limită într-o parcare din Cluj.

O șoferiță din Cluj a avut parte de șocul vieții sale după ce a fost abordată de un vânzător de parfumuri

Povestea șoferiței a uimit pe toată lumea, mai ales în momentul în care a explicat cu lux de amănunte cum a fost abordată de cei care vindeau parfumuri „fake” într-o parcare a unui mall cunoscut din Cluj. Se pare că aceasta aștepta nerăbdătoare să plece, în timp ce un bărbat a venit să îi prezinte câteva dintre produsele pe care le avea pe stoc.

Problemele au început în momentul în care femeia nu a dorit să cumpere absolut nimic, ba din contră, a încercat să limiteze cât mai mult interacțiunea cu bărbatul respectiv.

„În parcarea la Vivo, au apărut mai mulţi indivizi care încearcă să vândă parfumuri (fake bănuiesc eu, deși iți arată că au antifurt). Nu m-ar fi deranjat atât de tare dacă nu ar fi venit insistent la maşina mea, mi-au bătut în geam şi deşi le-am zis că nu mă interesează, îmi zicea că sunt nebună şi să deschid odată. I-am făcut semn să plece, însă el a pus parfumuri pe maşină şi pe capotă”, a scris femeia pe un grup de Facebook destinat clujenilor.

Cum s-a terminat întreaga poveste

Din păcate, lucrurile nu s-au terminat aici. Șoferița a încercat să îl convingă pe bărbatul respectiv să plece și să îi ofere ocazia să iasă cu mașina din parcare, însă fără niciun rezultat. Enervată la culme de întreaga situație, aceasta a pornit mașina și a început să plece de pe loc. Abia atunci vânzătorul a plecat, nu înainte să îi ofere un „cadou” de Crăciun.

„I-am zis în repetate rânduri că nu sunt interesată, iar acesta nervos a încercat să îmi deschidă portiera maşinii, trăgând continuu de portieră, noroc că era blocată. Ca femeie, fiind singura în maşină, vă spun, e nasol. Am dat să plec, şi abia atunci şi-a luat parfumurile de pe maşină şi mi-a dat un pumn în capotă. Am pus o poză cu el, încercând la altă maşină. Eu ştiu că încearcă lumea să facă bani şi să trăiască în aceste vremuri, dar nu se procedează aşa”, a mai adăugat aceasta.

Comentarii
Adauga un comentariu