BZI LIVE

LIVE VIDEO – O tânără din Iași a renunțat la profesia de economist într-o multinațională pentru a deveni antreprenoare. Discuţie cu Laura Grădinaru, producător de tăiţei, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 18 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 19 noiembrie 2020, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va fi prezentă Laura Grădinaru, o tânără antreprenoare din Iași care a lucrat în domeniul bancar timp de 10 ani şi a renunțat la această postură, de angajat, pentru a înființa o afacere cu tăiţei. Interesul a fost mare din partea clienților chiar se la lansarea primelor produse astfel ca cererea a crescut treptat iar antreprenoarea a dezvoltat afacerea după ce a accesat 30.000 de euro, fonduri europene. Acum are 2 angajați și planurile de dezvoltare a afacerii presupun și atestarea tradiționala a tăiţei lor grădinăreşti.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu