Cancan

O tânără în vârstă de 22 de ani a ajuns dependentă de operații estetice! Cum arată acum

Publicat: 27 ian. 2021
Amber May intr-un tricou mov
O tanara de 22 de ani din Marea Britanie a ajuns dependenta de operatii estetice

O tânără din Marea Britanie a ajuns dependentă de operații estetice la 22 de ani. Amber May este o tânără de 22 de ani din Marea Britanie care ține foarte mult la aspectul ei fizic. În urmă cu câțiva ani de zile, blondina se confrunta cu câteva kilograme în plus și a decis că a venit momentul să slăbească.

După ce a ajuns la greutatea mult dorită, tânăra a observat că bustul ei s-a micșorat considerabil.

O tânără în vârstă de 22 de ani a ajuns dependentă de operații estetice

Amber a luat o decizie care i-a schimbat complet viața. Ea hotărât să apeleze la medicii esteticieni.
„Aveam probleme cu greutatea, am încercat diete , aveam nesiguranță în mine însămi, dar acum mă simt bine în pielea mea. Sunt multe beneficii în urma operațiilor estetice, iar eu sunt dovada vie”,a dezvăluit Amber May.

Blondina și-a făcut prima operație estetică la 19 ani

În 2018, când avea 19 ani, Amber a hotărât să își mărească sânii.

Blondina fost atât de mulțumită de rezultat încât a decis să nu se oprească aici. Până în prezent, tânăra a cheltuit peste 40.000 de lire sterline pe operațiile estetice care au schimbat-o complet. Ea a mărturisit că a ajuns dependentă de ele și nu regretă că făcut aceste schimbări.

„Niciodată nu mi-am imaginat că o să am atâtea operații estetice. În adolescență mă îngrășam și slăbeam constant. Dar de la 18 ani am început să slăbesc. Iar atunci am observat că mi s-au micșorat sânii, astfel că m-am programat pentru a-mi pune silicoane.

Procedura am făcut-o în Marea Britanie și m-a costat 5500 de lire sterline”,a adăugat blondina.
Amber May este foarte activă pe rețelele de socializare. Tânăra în vârstă de 22 de ani are peste 137 de mii de urmăritori pe Instagram, unde posteaza fotografii provocatoare pentru prietenii săi virtuali.

Pete Burns, artistul cu 300 de operații estetice

Pete Burns este artistul cu 300 de operații estetice. Însă acest lucru se pare că nu a fost benefic în viața sa, din contră, el a murit la vârstă de 57 de ani din cauza complicațiilor ce au apărut în urma acestor operații.

Operațiile estetice îți pot ruina viața, uneori. Este și cazul unui artist celebru care a trecut pragul cabinetului estetician de mai multe ori. Acest lucru nu a fost deloc benefic pentru viața să. A murit la 57 ani, din cauza complicațiilor care au apărut în urma celor 300 de intervenții la nivelul feței.

Era unul dintre cei mai celebri artiști din lume, în anii `80, dar obsesia pentru pentru operațiile estetice i-a adus moartea la 57 de ani Își dorea cu tot dinadinsul să ajungă din bărbat femeie, doar că cele 300 de intervenții la nivelul feței l-au epuizat. Este vorba despre solistul de la Dead or Alive, Pete Burns.

Adauga un comentariu