Local

Urmărire ca în filmele de acţiune! O tânără s-a luat la întrecere cu poliţiştii rutieri azi-noapte! Domnişoara rea nu avea permis şi era beată -Exclusiv, Video

Publicat: 26 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Urmărire ca în filmele de acţiune O tânără s-a luat la întrecere cu poliţiştii rutieri azi-noapte Domnişoara rea nu avea permis şi era beată -Exclusiv Video
Urmărire ca în filmele de acțiune la Iași

În această dimineață, pe străzile Iașului a avut loc o urmărire ca în filme. Polițiștii au somat, în zona Belvedere, o femeie să oprească autoturismul însă aceasta și-a continuat nestingherită drumul. De aici a început cursa între șoferiță și organele legii. Abia când au ajuns în localitatea Voinești, polițiștii au reușit să o oprească.

Se pare că alcoolul i-a făcut femeii curaj. După ce a fost testat cu aparatul etilotest a reieșit faptul că șoferița avea o alcoolemie de 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea oamenii legii au constatat faptul că femeia nu are permis de conducere iar autoturismul nu avea plăcuțele de înmatriculare.

Aceasta a fost transportată la o unitate medicală în vederea prelevării probelor biologice.

„În jurul orelor 02:20 am fost informaţi de către p.l. Penciuc Alexandru despre faptul că, se afla în urmărirea unui auto marca Nissan, fără numere de înmatriculare şi fără lumini, care nu a oprit la semnalele poliţistului, pe sos. Nicolina, în zona Belvedere. Auto a fost urmărit până pe raza com. Voineşti unde a fost imobilizat.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătoarei auto a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg alcool pur în aerul expirat. Numită B.P. în vârstă de 29 ani, domiciliata în sat/com. Răducăneni, jud. Iaşi, a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor de sânge. Pesoana nu deţinea permis de conducere”, se arată în comunicatul emis de Poliția Locală Iași.

Adauga un comentariu