Actualitate

O ucraineancă a provocat un accident rutier cu trei victime în Tulcea

Publicat: 04 ian. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
O ucraineancă a provocat un accident rutier cu trei victime în Tulcea
Accident rutier în Tulcea

O femeie în vârstă de 37 de ani, din Ucraina, a produs un accident, miercuri, 4 ianuarie, pe DN 22/E87, în județul Tulcea, trei persoane fiind rănite, după ce mașina a părăsit drumul și a lovit un copac.

Polițiștii din cadrul Poliției Isaccea au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, despre producerea unui accident rutier.

Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri s-a stabilit faptul că o femeie în vârstă de 37 de ani, din Ucraina, ce conducea un autoturism pe DN22/E87, din direcția localității Niculițel către Isaccea, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a autovehiculului și a intrat în coliziune cu un arbore de pe aliniament.

În urma impactului, femeia aflată la volan și doi pasageri aflați în autoturism au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la un spital din Tulcea.

Ucraineanca a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ. Îna ceste momente se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Comentarii
Adauga un comentariu