Cancan

O văduva bogată a murit, și toți banii ei, peste 300.000 de dolari, nu au ajuns la familie, nici la prieteni.  Cine a pus “mâna” pe avere

Publicat: 26 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O văduva bogată a murit și toți banii ei peste 300.000 de dolari nu au ajuns la familie nici la prieteni.  Cine a pus mâna pe avere
Ellen-Frey-Wouters a lasat 300.000 de dolari pisicilor sale

Ellen-Frey-Wouters a murit la vârsta de 88 de ani și a lăsat în urmă o mică avere, însă ea nu a ales să lase banii nici prietenilor, nici familiei, ci a făcut un gest care a uimit pe mulți.

Cui a lăsat ea banii de fapt? Celor două pisici ale sale: Troy și Tiger. Probabil la asta a ajutat și faptul că nu are familie foarte apropiată căreia să lase moștenire cei 300.000 de dolari, soțul ei a murit în 1989, iar singurul lor copil a murit în copilărie.

Cine a pus “mâna” pe averea văduvei

Acesta nu este singurul caz de acest fel. Leona Helmsley, o bilionară din New York a devenit legendară pentru modul urât cu care se purta cu angajații ei, dar și pentru faptul că a lăsat 12 milioane de dolari câinelui ei.

Ce se va întâmpla după ce pisicile vor muri? Restul va merge la sora văduvei, singura rudă încă în viață a femeii.

Iată-le pe cele două pisici norocoase care acum duc o viață mai bună decât a multora dintre noi:

Ce face acum Choupette, pisica moștenitoare a lui Karl Lagerfeld. Cine are grijă de felina milionară

Choupette a dobândit o faimă mondială datorită stilului său de viață luxos și a personalității sale unice. Lagerfeld a spus odată că este cea mai faimoasă pisică.

Choupette are propriile conturi de socializare, inclusiv Instagram și Twitter, care sunt administrate de îngrijitorii ei. Contul ei de Instagram are peste 300.000 de urmăritori, iar contul ei de Twitter are peste 50.000 de urmăritori.

Pe lângă prezența sa în rețelele de socializare, Choupette a apărut și în campanii de modă și a apărut pe coperțile unor reviste precum Vogue și Harper’s Bazaar.

Stilul de viață al lui Choupette a fost la fel de plin de farmec ca și cel al stăpânului său. Lagerfeld ar fi cheltuit peste 20.000 de dolari pe lună pentru îngrijirea ei, care includea avioane private, mese gourmet și o menajeră personală.

Adauga un comentariu