Cancan ultimă oră

O vedetă a unei televiziuni din Portugalia a făcut dezvăluiri uluitoare despre liderul MISA

Publicat: 16 dec. 2019

O vedetă a unei televiziuni din Portugalia a făcut dezvăluiri uluitoare. În centrul atenţiei se afla nimen altul decât Gregorian Bivolaru. Fostul lider MISA se afla în centrul unui nou scandal. Totul are legătură cu o întâmplare petrecută acum aproximativ 20 de ani. Vă aducem aminte ca Gregorian Bivolaru a primit şase ani de închisoare. Totul s-a întâmplat în 2013, atunci când judecătorii au decis că este vinovat pentru întreţinerea de acte sexuale cu minori în forma continua. Victima, Madalina Dumitru, este cea care l-a ‘infundat’ pe liderul MISA. În dosarul de la acea vreme figurau mai multe tinere. Agnes Arabela Marquez este una dintre această. Acum are 32 de ani şi locuieşte în Portugalia. Este o vedetă unei televiziuni din ţară mai sus amintita. Aceasta este şi scriitoare şi a decis să îşi publice, într-un volum, experienţele traumatizante la care a fost supusă atunci când avea 15 ani de liderul MISA.

„Din cauza durerilor, nu reușeam să mă concentrez la chakre”

Cartea lansată de Agnes Arabela Marquez se numeşte ”A Adepta” şi dezvăluie scenele incredibile pe care scriitoarea le-a trăit. Volumul biografic prezintă în detaliu experiențele îngrozitoare pe care fata le-ar fi avut cu liderul MISA, Gregorian Bivolaru.

Se întâmpla pe când avea doar… 15 ani. Agnes a fost inițiată în sexul tantric de către ”Guru”. Într-o noapte, în timp ce se afla în casa lui, liderul MISA i-a spus „o să facem consacrația” și a așteptat-o dezbrăcat în pat. „La acel moment, eu simțeam respect și admirație pentru Gregorian, nu mă simțeam atrasă deloc de el. El era liderul meu, el știa ce este mai bine pentru mine. Revoluția mea sexuală era mai importantă decât orice. Am făcut sex și, din cauza durerilor, nu reușeam să mă concentrez la chakre cum trebuia. Eu încercam mereu să practic transfigurarea și să îl văd că pe un Jiva universal”, avea să povestească Agnes luna aceasta, la un post de televiziune. Erau pasaje din cartea ei.

Inițierea sexuală a durat două ore și jumătate. Portugheză de origine română a rămas traumatizată: „Nu am simțit decât durere și patul a rămas plin de sânge”.

Și Roxana a rupt tăcerea

Roxana, o româncă de 30 de ani care a fost membră a MISA (Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut) pe vremea când era minoră avea să povestească scenele incredibile pe care le-a trăit. Tânăra s-a alăturat grupării lui Gregorian Bivolaru pe când avea 14 ani și a părăsit-o la 22.

„Am vrut să aflu mai multe despre spiritualitate, să învăț să execut mișcările de yoga văzute în filme și nu numai. Părea foarte normal la început. Poți să mergi la cursuri în fiecare săptămână, apoi să mergi acasă, însă asta devenise dificil. Mi se cerea să mă implic mai mult în asta. Am devenit curioasă să îl cunosc pe Gregorian Bivolaru, deoarece toți cei din jurul meu îl considerau liderul lor spiritual și vorbeau despre el ca despre un om cu totul deosebit”, a spus Roxana.

Românca era membră MISA în 2004, când Gregorian Bivolaru a fost arestat pentru trafic de persoane și pentru că ar fi abuzat sexual o minoră care practică yoga sub îndrumarea lui. Acela a fost momentul în care Roxana a început să aibă dubii cu privire la activitatea MISA. După ce Bivolaru a primit azil politic în Suedia, Roxana a fost anunțată că guru vrea să o cunoască pentru a întreține relații intime cu ea.loading...

Adauga un comentariu