Mozaic muzical

O vioară veche de trei secole a fost furată

Publicat: 31 oct. 2019

O vioară veche de trei secole a fost furată. Stephen Morris a uitat o vioară veche de 310 ani într-un tren de unde a fost furată.

Instrumentul care valorează 250.000 de lire sterline a fost uitat într-un tren care mergea către Orpington, când a coborât la Penge, în sud-estul Londrei.

O vioară veche de trei secole a fost furată. Morris a cerut ajutorul publicului

Celebrul cântăreţ a spus că odată cu pierderea viorii este ca şi cum şi-ar fi pierdut un braţ.

Imediat ce imaginile de pe cameriele de supraveghere au fost examinate s-a observat a un alt bărbat a luat vioară din tren. Acesta a părăsit staţia Victoria la ora 11:58 pm şi se apropia de Bromley South.

De acolo s-a urcat în alt tren către St. Mary Cray.

Forţele de ordine au făcut publice aceste imagini cu bărbatul bănuit că a luat instrumentul.

Vioară, care datează din 1709, a fost una dintre puţinele realizate de David Tecchler, un cunoscut lutier considerat a fi cel mai bun producător de viori şi violoncele a renumitei Şcoli romane de vioară.

Vioară, recent restaurată, se afla într-o cutie albă. Avea numele Tecchler scris pe ea.

S-a făcut remarcat pentru activitatea cu trupele de muzică rock din Manchester, Joy Division și New Order. A cântat la tobe și în The Other Two, o formație fondată de Morris împreună cu nevasta sa Gillian Gilbert. Stephen Morris a condus mai multe orchestre britanice şi a cântat la vioară că solist alături de mai multe orcheste celebre.

Printre acestea se număra Royal Philharmonic Orchestră, BBC Concert Orchestră şi Royal Philharmonic Concert Orchestră. A avut înregistrări cu James Brown, Ştevie Wonder, David Gilmour şi U2.loading...

Adauga un comentariu