Cancan

Oana Lis a ajuns la vârsta la care își dorește neapărat un copil. Ce părere are Viorel Lis despre asta

Publicat: 25 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Lis a ajuns la vârsta la care își dorește neapărat un copil. Ce părere are Viorel Lis despre asta
Oana și Viorel Lis formează un cuplu de mai bine de două decenii, însă, abia în 2009 și-au oficializat relația și în fața ofițerului stării civile

Oana Lis, care a ajuns la vârsta de 42 de ani, își dorește nespus un copil. Singurul mod în care poate deveni mamă este prin adopție. Cu toate acestea, soțul său nu este prea entuziasmat de idee. Viorel Lis consideră că soția sa își asumă un risc imens. Înainte de căsnicia cu Oana, fostul politician a mai fost însurat de două ori. Din aceste căsnicii, are doi copii. Recent, cei doi s-au infectat cu virusul COVID-19 și au fost internați la spital. Din fericire, acum se află în afara oricărui pericol.

Oana și Viorel Lis s-au cunoscut pe când blonda avea 18 ani. Atunci, politicianul era încă însurat. Din cauza vârstei înaintate, Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate, dar soția sa îi este mereu alături. Totodată, Oana a avut anul acesta parte de o dramă în familie, după ce tatăl său, Petre Ungureanu, a decedat și a fost înmormântat în Spania. Oana Lis nu a participat la înmormântare, nefiind în relații bune cu părintele său. În trecut, soția lui Viorel Lis a declarat că fostul edil este singura sa familie și nu a stat cu el din interes.

Oana Lis, o femeie la vârsta maturității depline

În prezent, Oana Lis are 42 de ani. Ea și Viorel Lis s-au cunoscut când aceasta avea 18 ani, iar între cei doi este o diferență mare de vârstă. Cu toate acestea, se pare că aspectul respectiv nu stă în calea fericirii dintre cei doi. Din cauza vârstei înaintate, Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate, dar soția sa îi este mereu alături. Recent, Oana și Viorel Lis s-au infectat cu virsului COVID și au fost internați la Spitalul „Matei Balș” din Capitală. Însă, de curând, ei au fost externați. Deși Oana Lis s-a vindecat complet, fostul primar urmează un tratament și este în proces de recuperare.

Imediat după externare, Oana Lis a intrat în direct într-o emisiune de televiziune. În această emisiune, Oana Lis a dezvăluit că i-a salvat faptul că s-au vaccinat. Amintim că anul acesta, tatăl Oanei a murit. Soția lui Viorel Lis nu era în relații bune cu părintele său, motiv pentru care nu a participat la înmormântare. Petre Ungureanu a fost înmormântat în Spania, țară în care locuia de ani buni. În ciuda chinurilor la care a supus-o în tinerețe, Oana Lis a găsit puterea să își ierte părintele. Și totuși, într-un interviu pentru un post de televiziune, soția fostului politician a mărturisit că Viorel Lis este singura ei familie și nu a stat cu el pentru avere.

Ce spune Viorel Lis despre adopția unui copil

Oana Lis își dorește să devină mamă și poate face acest lucru doar prin adopție. Cu toate acestea, Viorel Lis nu este atât de dornic să devină tată. Motivul pentru care Oana își dorește atât de mult un copil este acela că nu vrea să rămână singură după moartea soțului. Fostul edil al Capitalei este de părere că soția sa își asumă un risc foarte mare.

„E periculos, pentru că nu știi caracterul omului”, a declarat Viorel Lis.

Cu toate acestea, Oana Lis nu ține cont de părerea soțului și evită să pună fricile pe primul loc.

„De unde știu eu că nu o să fie o relație minunată și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine?”, a replicat Oana Lis.

Din căsătoriile anterioare, Viorel Lis are doi copii, Alina și Adrian. Fiul său, Adrian Lis, este un pictor foarte apreciat peste hotare. În altă ordine de idei, Oana Lis nu consideră câ vârsta ei este un impediment în a deveni mamă și consideră că soțul său își face prea multe griji.

Adauga un comentariu