Cancan ultimă oră

Oana Lis, dezvăluiri șocante despre lupta cu depresia. Ce a mărturisit: „Am mers la duhovnic”

Publicat: 20 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Lis dezvăluiri șocante despre lupta cu depresia. Ce a mărturisit Am mers la duhovnic
Oana Lis s-a confruntat cu depresia în urmă cu câțiva ani, mai exact în anul 2014

Cu toții știm că Oana Lis s-a confruntat cu depresia în urmă cu câțiva ani, mai exact în anul 2014. Soția lui Viorel Lis a vorbit despre tot ce a făcut pentru a se trata de această boală de care tot mai multe persoane suferă.

În exclusivitate pentru emisiunea Star News, pe Antena Stars, Oana Lis a mărturisit că și ea s-a confruntat cu depresia, dar acum este pasionată de domeniul psihologiei, iar când vede pozele din 2014, atunci când suferea de această boală, își dă seama că avea o privire pierdută.

Oana Lis, dezvăluiri șocante despre lupta cu depresia

Soția lui Viorel Lis a vorbit și în trecut despre situația prin care era nevoită să treacă.

„Este o boală, trebuie să conștientizăm asta, să-l susținem pe omul care are depresie, să caute rezolvare (…) Eu am avut depresie și știi foarte bine că am vorbit despre lucrul acesta în 2014, și îmi apar și acum poze pe Facebook din 2014, mă uit la ce privire pierdută aveam, dar atunci nu eram psiholog, dar am căutat ajutor și unii oameni vor două sfaturi, nu poți în 2 sfaturi să slavezi pe cineva ”, a mărturisit Oana Lis, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

Ce a mărturisit soția lui Viorel Lis

Oana Lis a făcut tot posibilul pentru a se trata de depresie. Partenera de viață a lui Viorel Lis a mers la duhovnic, psiholog, consultații familiale și reiki. Cu atât mai mult, vedeta s-a confruntat și cu o atitudine nepotrivită din partea multor persoane, dar susține că a fost bine că s-a întâmplat așa, pentru că și-a dat seama cine îi este alături cu adevărat și cine nu.

„Eu am mers la tot ce se poate, am mers la duhovnic, la psiholog, la reiki, la consultații familiale, am încercat absolut orice ca să mă fac bine. Într-adevăr au fost oameni de care poate că m-am simțit respinsă din cauza asta sau nu mă mai căutau la fel, dar într-un fel a fost bine pentru că mi-am dat seama cine e om cu adevărat”, a adăugat aceasta.

Adauga un comentariu