Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Matache și Radu Siffredi, escapadă romantică în Paris. Cei doi au trăit clipe speciale: „Asta a fost surpriza”

Oana Matache și Radu Siffredi, escapadă romantică în Paris. Cei doi au trăit clipe speciale: „Asta a fost surpriza”

16 iun. 2024, 11:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Matache și Radu Siffredi au avut parte de o escapadă romantică în Paris. Cei doi au avut parte de clipe speciale. Ce au mărturisit cei doi, în exclusivitate pentru emisiunea Vacanță de Vedetă.

Oana Matache și Radu Siffredi au avut parte de o escapadă romantică în Paris, unde au trăit momente de neuitat.

Oana Matache și Radu Siffredi, vacanță romantică în Paris

Cei doi au plecat în capitala Franței pentru a sărbători Valentine’s Day, dar și pentru a se bucura de o sesiune de shopping. Radu Siffredi a dezvăluit că motivul principal al călătoriei a fost cumpărarea de haine, dar surpriza a fost o adevărată încântare pentru amândoi.

Oana Matache a preluat inițiativa organizării acestei călătorii, alegând Parisul datorită familiarității și atmosferei relaxante a orașului.

„Asta a fost surpriza pe care am primit-o eu de Valentine’s Day. Să fim sinceri, și pentru shopping, de asta am mers inițiam. Am vrut să ne și cumpărăm haine. Eu mai mult”, a mărturisit Radu Siffredi, la Vacanță de Vedetă.

Ce a spus Oana Matache

După participarea la show-ul „Power Couple”, cei doi simțeau nevoia de o pauză mentală și au decis că Parisul, cu farmecul său inconfundabil, este destinația perfectă.

„Eu l-am luat pe sus și l-am dus la Paris. De ce Paris? Pentru că am mai fost acolo de multe ori și îmi este un loc foarte lejer. Noi după ce ne-am întors de la Power Couple aveam nevoie să ne relaxăm mental și nu aveam chef să merg într-un oraș în care să descopăr chestii. Am ales Paris pentru că extensie cumva a Bucureștiului mult mai cool. Ne-am dorit foarte mult să avem genul de vacanță pentru inspirație. Adică să ne uităm pe stradă la oameni, să îi studiem cum sunt îmbrăcați”, a spus Oana Matache.

Cuplul a dorit să aibă o vacanță inspiratoare, observând stilul vestimentar al parizienilor și savurând atmosfera vibrantă a orașului. Escapada lor a fost nu doar o ocazie de a se relaxa, ci și de a se inspira din cultura și moda pariziană, oferindu-le momente prețioase petrecute împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *