Cancan ultimă oră

Oana Mizil, declarație după ce s-a vehiculat că Marian Vanghelie ar fi bătut-o: „A fost o mare exagerare”

Publicat: 27 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Mizil declarație după ce s-a vehiculat că Marian Vanghelie ar fi bătut-o A fost o mare exagerare
Fostul deputat PSD Oana Mizil a declarat marți, 27 iulie, la Antena 3 că nu a fost bătută de partenerul ei, fostul edil Marian Vanghelie.

Fostul deputat PSD Oana Mizil a declarat marți, 27 iulie, la Antena 3 că nu a fost bătută de partenerul ei, fostul edil Marian Vanghelie.

„Nu m-a lovit, a fost o mare exagerare. Pe fondul de stres, de 5 ani suntem hăituiţi de DNĂ, pur şi simpu am ajuns la un moment de oboseală, saturaţie, nervozitate, iar vineri seara ca în orice familie am avut o altercaţie, o mică altercaţie, eu am vrut să plec la mare mai devreme, el nu putea, ne-am supărat şi ne-am certat. De ce am ajuns eu la spital? După condamnarea soţului, eu am probleme cu cortizolul pe fond de stres şi fac tensiune, am tensiune fluctuantă.

Vineri sera pe fondul de oboseală şi stres maxim şi supărare, am avut 18 cu 16 tensiunea, de aceea am chemat salvarea, Marian s-a speriat foarte tare. Nu, nu, nu am fost lovită cu putere, m-a apucat de braţul stâng şi m-a îmbrâncit, asta a fost singurul moment. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Nu m-a lovit la cap, nu am nimic, nu am vânătăi. Am vrut puţin să îl sperii pe soţul meu prin acest ordin de restricţie”, a spus Oana Mizil.

Poziția oficială a Poliției, după ce Marian Vanghelie a fost acuzat de soție că a bătut-o

Redăm mai jos integral comunicatul oficial al Poliției.

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comună Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru mită

În 2015, Marian Vanghelia a fost arestat preventiv într-un dosar de corupție. Conform datelor de la acea vreme, procurorii spuneau că edilul de la Sectorul 5 al Capitalei se face vinovat pentru 28 de fapte de corupție, creând un prejudiciu de 60 de milioane de euro. De altfel, din totalul banilor, primarul ar fi luat 30 de milioane drep șpagă.

”În perioada 2006 – 2014, inculpatul Vanghelie Marian-Daniel, în calitate de primar al Sectorului 5 din București, ajutat de inculpatul Niculae Mircea-Sorin și parțial de inculpata Ciocan Laura, a solicitat și primit de la inculpatul Dumitru Marin foloase materiale necuvenite în cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro (reprezentând un „comision” de 20% din încasări).

Adauga un comentariu