Cancan ultimă oră

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au pus față în față părinții! Cea mai emoționantă întâlnire de până acum

Publicat: 03 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au pus față în față părinții Cea mai emoționantă întâlnire de până acum
Părinții lui Vlad Gherman și ai Oanei Moșneagu au făcut cunoștință

Ieri a fost o zi cu foarte multă încărcătură emoțională pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Actrița a sărbătorit ziua de naștere a mamei sale, i-a făcut acesteia un cadou cu totul inedit și au mers la restaurant cu ambele perechi de părinți, pentru a face cunoștință între ei.

Emoțiile au fost la cote maxime, iar cei doi au demonstrat încă o dată cât de mult se iubesc și că își doresc să bifeze toate „formalitățile” de care un cuplu închegat are nevoie pentru a trece la nivelul următor.

În primă fază, Oana Moșneagu le-a povestit fanilor ei din mediul online că este ziua de nașetere a mamei sale și că i-a pregătit o surpriză cu totul specială.

Ulterior, cei doi au avut parte de o întânire emoționantă, pentru că și-au pus părinții față în față.

Părinții lui Vlad Gherman și ai Oanei Moșneagu au făcut cunoștință

În ciuda faptului că formează un cuplu de câteva luni bune, părinții celor doi nu au avut ocazia să se întâlnească până acum. Ieri a fost ziua cea mare, se pare, așa că tinerii îndrăgostiți au făcut un pas destul de important în relația lor. Cu toții au luat masa la un restaurant, au mâncat și s-au simțit bine, însă emoțiile s-au putut citi pe chipurile celor doi.

A fost o întâlnire foarte specială, mai ales că actorul a declarat la un moment dat în mediul online că are gânduri destul de serioase cu iubita lui, așa că acest pas era mai mult decât necesar.

Ieri a fost ziua de naștere a mamei Oanei Moșneagu

Oana Moșneagu și-a sărbătorit mama, răsfățând-o cu un mesaj foarte emoționant pe care l-a postat pe rețelele de socializare, dar și cu o surpiză pe cinste. Mai exact, Vlad Gherman și iubita lui au pus la punct un zbor cu avionul pentru mama sa. Având în vedere că femeie nu a mai zburat niciodată până acum, putem spune că a avut parte de o experiență pe cât de frumoasă, pe atât de copleșitoare.

„Nu cred că e nevoie de prea multe cuvinte ca să descriu ce reiese oricum din fotografiile astea. Bucurie. Multă bucurie. Să îmi trăiască! Toți! Fericiți și sănătoși! Și ea să îmi rămână plină de sfânt, magie și joc până la adânci bătrâneți! La mulți ani, mama!❤️”, a spus Oana Moșneagu după momentele prețioase petrecute alături de familia ei și cea a lui Vlad Gherman.

Adauga un comentariu