Cancan ultimă oră

Oana Radu, adevărul despre modul în care a slăbit: Dietă minune sau balon gastric? Artista a răspuns tuturor acuzațiilor

Publicat: 03 apr. 2020

Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în ultimele 50 de zile, după ce ajunsese, din nou, la o greutate la care nu se simțea pe deplin fericită. Oana a evitat, în ultima perioadă, să mai apară în public și asta pentru că se îngrășase foarte mult, anxietatea și atacurile de panică fiind motivul pentru care artista a ajuns să se refugieze în mâncare. Oana a slăbit și are 74 de kilograme, dar nu vrea să se oprească aici. Prima dată când a slăbit în mod spectaculos, Oana a trecut de la 128 de kilograme la 57 și speră că și de data asta se va întâmpla la fel.

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă.

Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc’, a explicat Oana Radu pe blogul său.

Oana Radu a filmat un jurnal video al procesului său de slăbire, încă din prima zi și l-a postat pe contul său de YouTube. Cântăreața și-a asumat, curajoasă, că a avut 104 kilograme când a început un nou regim de slăbire, povestind fanilor că își va nota tot ceea ce mănâncă într-o zi.

„Îmi doresc să devin cea mai bună variantă a mea. Până la urmă, ăsta este scopul nostru în viață!’, spune Oana în clipul postat pe blogul său.

Oana Radu a revenit, după 20 de zile de la începerea dietei, și și-a informat fanii că a ajuns la 92 de kilograme.

„Slăbisem până la 57 de kilograme și m-am reîngrășat. După cum știe toată lumea, trec prin cea mai dificilă perioadă a vieții mele, dar încă nu am putere să vă povestesc mai multe’, a spus Oana, făcând referire la pierderea iubitului ei, la începutul lui septembrie.

„Am decis să fac ceva cu viața mea și să slăbesc. Acum patru ani, când am reușit să slăbesc, credeam că toată lumea e a mea, că orice lucru mi se cuvine, însă nu este așa. Suntem, cu toții, niste frunze în vânt, și mi-am dat seama, de fapt, ce e viața.’, spune Oana.

În procesul de slăbire, care a scăpat-o, până acum, de 30 de kilograme cântăreața a mers la sală și a efectuat o serie de exerciții speciale, recomandate de un antrenor și a ținut o dietă pe care o pune la dispoziția doritorilor contracost, pe blogul său:

„M-am gândit așa: dacă eu trăiesc și respir, văd și pot face atâtea lucruri, sunt înzestrată cu un talent de la Dumnezeu, nu pot să mă abțin de la mâncare? Chiar atât de slabă sunt? Chiar nu pot să fac asta pentru mine? Ba da, pot să o fac! Mi-aș dori ca programul meu de slăbit să funcționeze și la voi și sunt sigură că, dacă veți face ceea ce am scris eu acolo, veți avea rezultate super! Știu că mă vor certa nutriționiștii, dar ca să nu se ajungă aici, vă spun că eu sunt un om care toată viața s-a luptat cu kilogramele și pur și simplu mi-am creat un stil de viață extrem de sănătos și de strict pe care vi-l recomand și vouă!’

„Cel mai important lucru – spune Oana – este să fim sănătoși și să gândim pozitiv!’.

Acuzații fara precedent la adresa Oanei Radu. Artista a fost acuzată că își minte fanii

Informații conforma cărora Oana Radu minte publicul cu naturalețe și chiar apelează la memoria fostului iubit decedat, pentru a cădea drept victimă și a se promova au apărut in mediul online. Keky, un apropiat al Oanei, a postat pe Youtube, la unul dintre videoclipurile în care apare cântăreața, o serie de dezvăluiri bombă.

„Oana, stii că noi am vorbit. Și chiar mi-ai plăcut la început. Încerc să nu judec, însă ce ai făcut tu e chiar urât. Nu ai respect de memoria unui om mort și nici față de fanii tăi. Să recapitulăm, în caz că publicul a uitat:

Lansezi piesa „Noi noaptea” fix la o lună după moartea iubitului tău și te victimizezi. Spui că era piesa voastră. Ok, oarecum, deși nimeni nu era în stare să scoată o melodie fix la o lună după moartea iubitului;
La nici 3 luni, te afișezi public cu antrenorul de fitness și îl declari iubitul tău. Spui că tu nu mai erai cu fostul tău iubit de un an. Că te-a lăsat cu datorii de 3 miliarde, că te înșela, că erați doar prieteni. Și atunci … cum rămâne cu punctul 1??? Tu gândești puțin înainte de a-ți construi marketingul de victimă pe memoria unui om mort??? Să nu mai spun că ai fost o singură dată la spital, iar în tot acest timp erai la sală, cu Cătălin, pentru că, vezi Doamne, nu rezistai să îl vezi așa pe fostul tău iubit.

Ți-ai pus iar balon gastric și toată lumea din industrie știe asta, inclusiv MIKE, care are grijă să spună tuturor și inclusiv lui DODDY. Și apari să vinzi o dietă a iubitului tău, antrenor de fitness, și îți prostești fanii că așa ai slăbit. Mai faci și concursuri false la tine pe Instagram/ Facebook/Youtube. Nu ai respect față de disperarea oamenilor de a slăbi și le vinzi o dietă care poate le face rău, când tu nu ai slăbit așa!!!
Universul funcționează, Oana Radu, și karma, la fel! Ți le va întoarce, când îți va fi lumea mai dragă! Ai să vezi și o să îți aduci aminte de cuvintele mele!

Te credeam o fată cu principii, însă mi-e silă de cum calci pe cadavre! NU AI NICIUN PRINCIPIU!

Semnat, „fostul cântăreț pe tocuri”, „transsexual”, „penibil”, fă-mă cum vrei! Însa niciodată nu aș face ce ai făcut tu. Pentru că totul are o limită și aia se numește CONȘTIINȚĂ, BUN SIMȚ!”, este comentariul lui Keky, în urma căruia a strâns pe Youtube peste 200 de like-uri.

Oana Radu pregătise nunta cu fostul iubit?

Mai mult, se pare că artista avea pregătită nunta cu fostul iubit, în luna septembrie, după dezvăluirile altui apropiat.

„De la un cunoscut. Eram cu blondul la mine în curte, când l-au sunat, să îl anunțe ca au cununia pe 9 septembrie și că a găsit localul și că a vorbit cu soția primarului Craiovei, să îi cunune primarul.

De asta ai vrut să te măriți cu el și îl presai tot timpul cu nunta, că te bătea?!

Vorbești de datorii, când nu erai în stare să îți cumperi un televizor și te-ai dus la mama lui să îți facă un credit, ca să îți poți cumpăra televizorul dorit.

Te-a luat la el acasă când nu aveai unde să stai și tu spui acum aceste minciuni?!

Ți-ai pus dinți și nu puteai mesteca și îți mesteca el mâncarea… „ au fost dezvăluirile unui alt apropiat al fostului cuplu.

Keky, pentru CANCAN.RO: ”Avem dovezi!”

Contactat de reporterii CANCAN.RO, Keky ne-a dezvăluit următoarele:

„Eu vorbeam într-o perioadă cu Oana și știu și spitalul unde și-a pus balonul gastric, pentru a doua oară. Pot să dovedesc oricând, cu acte și mărturia echipei de acolo, dacă mai minte publicul că a slăbit cu o dietă minune.

Inclusiv la studio, DODDY, producătorul ei, făcea mișto de mâncatul Oanei pe furiș și cum o prindea fostul că mănâncă și nu ține dietă. Mi-e silă de Oana și de prefăcătoria ei. A ajuns prea departe. Eu am vorbit cu familia fostului ei iubit și Oana e pe teren minat dacă continuă așa. Avem dovezi că și-a pus balon gastric, cu acte și martori.”

Oana Radu a răspuns acestor acuzații în emisiunea de stil in care este concurenta

Oana Radu raspunde atacurilor si ameninta cu un proces.

„O sa discutam legal si sper ca aceste acuzatii sa le poti sustine in instanta (…) Poti sa ai zile de , poti sa ai cheat-meal-uri, pot sa fac ce vreau cu viata mea!”

Artista a vorbit și despre fostul iubit.

„Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[…] Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred. Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a povestit Oana Radu.
Comentarii
Adauga un comentariu