Cancan

Oana Roman a anunțat că Mioara se simte mai bine! “Merg să vorbesc cu domnul doctor”

Publicat: 09 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman a anunțat că Mioara se simte mai bine Merg să vorbesc cu domnul doctor
După câteva zile de neliniște, Oana Roman a anunțat că Mioara se simte mai bine

Oana Roman a adus vești îmbucurătoare fanilor săi cu privire la starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, care se simte mai bine. În ultimele zile, fiica lui Petre Roman a trecut prin momente dificile, deoarece mama sa a fost din nou internată de urgență în spital.

Nu este un secret pentru nimeni că Mioara Roman se confruntă de mult timp cu probleme grave de sănătate, ceea ce duce adesea la internări.

Oana Roman a anunțat că Mioara se simte mai bine

Asta s-a întâmplat și acum, când fiica lui Petre Roman le-a cerut ajutorul celor din online, sperând că prin

Fiica Mioarei le-a cerut ajutorul celor din online, sperând că prin rugăciunile lor sunt ca mama sa să depășească cu această dificultate.

Iată că speranța începe să prindă contur, deoarece acum există vești bune despre starea mamei sale. Pe platformele online, unde împărtășește momente din viața sa și unde este urmărită de mulți oameni, Oana Roman le-a oferit tuturor informații despre mama sa.

Potrivit declarațiilor vedetei, Mioara Roman este încă spitalizată, dar există o ușoară ameliorare fată de ziua anterioară.

Ea afirmă că lucrurile se vor îndrepta din ce în ce mai mult și tocmai se îndreaptă spre spitalul unde este internată Mioara Roman. Vedeta a primit câteva detalii de la un medic rezident despre starea mamei sale, dar, acum dorește acum să discute personal cu medicul care o îngrijește pe mama sa.

Oana crede cu tărie că rugăciunile lor au avut un impact semnificativ și acest lucru se reflectă în starea mamei sale.

”Mă îndrept spre spital să vorbesc cu domnul doctor. Am sunat și mi-au zis că pot să mă duc după ora nouă.

Veștile sunt ușor, ușor mai bune față de ieri, dar nu știu cât de bune până nu ajung să vorbesc cu domnul doctor care o are pe mama în grijă. Vă țin la curent, e stabilă, vom vedea, nu sunt vești mai rele ca ieri, deja e un pas înainte.

Cred că toate rugăciunile voastre au însemnat foarte mult și vă mulțumesc, sunt profund recunoscătoare”, a spus Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Ce spune Oana Roman despre Mioara Roman

Chiar dacă o vizitează frecvent, Oana Roman trece prin cea mai dificilă perioadă emoțională din viața ei. Simte o neputință profundă. În plus, tratamentul la care este supusă mama ei nu pare să aibă un efect semnificativ asupra stării acesteia.

Oana Roman face eforturi mari pentru a avea parte de toată îngrijirea de care are nevoie.

La vârsta de 83 de ani, Mioara Roman este internată de ceva timp într-un centru specializat în îngrijire. Chiar dacă știe că mama sa primește cele mai bune îngrijiri și are tot ce îi este necesar, Oana Roman recunoaște că nu este deloc ușor pentru ea să o viziteze și să o vadă în acest stare.

Vedeta simte foarte mult lipsa momentelor în care discuta cu mama sa. Oana are momente în care se simte copleșită după ce pleacă de la centrul de îngrijire.

După câteva zile de neliniște, Oana Roman a anunțat că Mioara se simte mai bine.

Adauga un comentariu