Actualitate

Oana Roman a câștigat procesul cu Oana Zăvoranu. Ce a decis instanța

Publicat: 06 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman a câștigat procesul cu Oana Zăvoranu. Ce a decis instanța
Oana Zăvoranu trebuie să-i plătească daune morale Oanei Roman pentru că a jignit-o

După un an de judecată, Oana Roman a câștigat procesul cu Oana Zăvoranu, pe care a acuzat-o de defăimare și calomnie. Fosta actriță de telenovele a jignit-o în repetate rânduri pe Oana Roman, în special pe rețelele de socializare. Acum, în urma deciziei instanței, Querida este bună de plată și nu mai are voie să o defăimeze pe fiica fostului premier.

Nu mai este un secret că Oana Roman și Oana Zăvoranu sunt, probabil, cele mai mari „dușmance” din showbiz-ul românesc. Cele două și-au spălat frecvent rufele în public iar la un moment dat, Oana Roman nu a mai rezistat și a dat-o în judecată. Cele două s-au judecat timp de un an, iar de curând s-a dat prima sentință. Acum, Oana Roman are, temporar, câștig de cauză și desigur un mare câștig financiar.

Oana Roman a câștigat procesul cu Oana Zăvoranu

Oana Roman și Oana Zăvoranu sunt rivale de ani buni, iar Querida nu a avut niciodată cuvinte de laudă la adresa fiicei fostului premier. Astfel, aceasta a dat-o în judecată pe divă, iar recent s-a dat și prima sentință.

De curând, după 9 termene și mai bine de un an de proces, s-a stabilit o primă sentință în proces. Magistrații au decis că Oana Zăvoranu a greșit în relația cu Oana Roman și acum trebuie să plătească daune, dar să și respecte câteva aspecte în relația cu ea.

„Obligă pârâta (n.r. – Oana Zăvoranu) să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmaţii defăimătoare la adresa reclamantei (n.r. – Oana Roman), fie prin referire directă la numele reclamantei, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac referire la persoana reclamantei, precum şi să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile reclamantei la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie.

Obligă pârâta să şteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube) toate materialele care au conţinut calomnios la adresa reclamantei”, se arată în sentința magistraților.

Oana Zăvoranu este bună de plată

Conform deciziei instanței de la Tribunalul București, Oana Zăvoranu trebuie să plătească pentru că a jignit-o, în mediul online și nu numai, pe Oana Roman. Totuși, sentința nu este definitivă și mai poate fi atacată cu recurs.

„Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Cu recurs în 30 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti”, au mai decis magistrații Tribunalului București.

Adauga un comentariu