Cancan ultimă oră

Oana Roman, mesaj plin de emoție despre fiica sa. Vedeta se consideră o norocoasă pentru minunea din viața ei

Publicat: 31 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman mesaj plin de emoție despre fiica sa. Vedeta se consideră o norocoasă pentru minunea din viața ei
Oana Roman, mesaj plin de emoție pentru fiica sa. Vedeta se consideră o norocoasă pentru minunea din viața ei

Oana Roman are 46 de ani și se poate declara o femeie împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Vedeta are o fetiță pe care o iubește foarte mult și consideră că este o binecuvântare pentru ea.

Deși partenerul ei, Marius Elisei nu mai este soțul ei în acte, continuă să se iubească ca la început și trec împreună prin toate situațiile grele de care au parte.

Oana Roman, mesaj plin de emoție pe rețelele de socializare

Oana Roman este o femeie de succes. Vedeta și-a achiziționat o vilă, a pus pe picioare o afacere cu haine și nu în ultimul rând, cel mai important aspect al vieții, a adus pe lume un copil.

Vedeta are o fetiță alături de Marius Elisei, iar Isa pare că deja îi calcă deja pe urme, deoarece îi place să fie în lumina reflectoarelor. Oana Roman nu merge singură la evenimentele mondene, ci împreună cu fiica sa.

Cu toate că este doar un copil, Oana Roman spune că Isa ca fiind foarte matură pentru vârsta sa, motiv pentru care și relația lor este una specială bazată pe încredere, prietenie și sinceritate.

Oana și Isa sunt și cele mai bune prietene

Pe lângă faptul că sunt mamă și fiică, Oana și Isa sunt și cele mai bune prietene, fiecare știe că se poate baza oricând pe cealaltă.

Despre fiica sa, Oana Roman spune că este cea mai mare binecuvântare și este un copil minunat. De asemenea, vedeta este recunoscătoare că este mamă, iar acest lucru o face să fie extrem e fericită.

„Cea mai mare binecuvântare e acest copil minunat. Nu e doar copilul meu, este prietena mea cea mai bună, sufletul cel mai apropiat și deja omulețul pe care mă pot baza. Sunt atât de recunoscătoare pentru așa dar divin”, a scris Oana Roman pe Instagram, în dreptul unei imagini cu fiica sa.

De altfel, Isa este primul și singurul copil al familiei, căci Oana Roman a declarat de nenumărate ori că din cauza unor probleme de sănătate, din păcate, nu mai poate aduce pe lume un alt copil.

Adauga un comentariu