Cancan ultimă oră

Oana Roman a cedat nervos: „Frate, nu vă supărați…”

Publicat: 18 ian. 2021

Având-o pe mama ei în spital și traversând despărțirea dureroasă de Marius Elisei, Oana Roman a cedat nervos astăzi și a transmis un mesaj video în care a făcut mărturisiri fulminante. Fiica fostului premier este nemulțumită de felul în care este tratată de unii oameni pe social media și le-a spus pe un ton tranșant ce pot face dacă nu își doresc să o mai urmărească.

În vârstă de 44 de ani, Oana Roman i-a avertizat pe internauți să nu se supere în momentul în care primesc replici din partea ei ori de câte ori aceștia exagerează în legătură cu un subiect anume sau îi vorbesc așa cum nu îi place.

“Nu știu cum să vă mai explic și cum să vă mai spun… Frate, nu vă supărați dacă vă răspund atunci când voi vă permiteți să-mi dați mie sfaturi despre cum trebuie să îmi trăiesc viața, de exemplu! Trebuie să înțelegeți odată pentru totdeauna că rețelele sociale nu sunt făcute sau conturile persoanelor publice nu sunt făcute pentru ca unii dintre voi să dea lecții de viață, să dea sfaturi, să impună lucruri! Nu! Contul ăla este casa mea! Este foarte ok dacă intri să te uiți, dar este dreptul meu să îți răspund în momentul în care ceva nu e ok”, a spus vedeta pe Instagram Stories.

Oana Roman a început săptămâna cu nervi

În timpul declarațiilor, Oana Roman a dezvăluit câteva dintre replicile care au scos-o din minți și a făcut apel la cei din comunitatea sa de pe Instagram să nu se mai lase influențați atât de ușor. Desigur, recomandarea făcută are legătură cu războiul pornit de Oana Zăvoranu împotriva mai multor influencerițe din România, printre care se numără și fiica lui Petre Roman.

“Nu ai cum să intri acolo și să spui: «Pune-ți căciulă în cap!», «Copilul arată nu știu cum», «Pune-i fes copilului», «Nu fă aia». Nu, frate! Eu fac ce vreau eu! Dacă nu-ți place ești absolut liber să nu mă urmărești, dar nu îmi impune (…). Plus că sunteți extrem de influențați de un anumit curent în online, care vă instigă la ură, care vă instigă la rău. Și, fără să vă dați seama, vă transformați în ceva ce nu este ok pentru voi, pentru că vă hrăniți cu rău, vă hrăniți cu ură, vă hrăniți cu venini. Chestia asta vă dăunează vouă în primul rând (…)”, a mai afirmat fosta prezentatoare într-o filmare făcută publică în urmă cu câteva ore.

“Lumea vede, asculta, vorbește. Din păcate, de multe ori, vede greșit, asculta puțin și vorbește prea mult. #oanaroman #mylife #myway”, a scris fiica fostului premier pe Instagram, când a publicat poza de mai jos.

Adauga un comentariu