Cancan ultimă oră

Oana Roman a izbucnit în plâns la TV: „Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc”

Publicat: 29 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman a izbucnit în plâns la TV Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc
În ciuda eforturilor pe care le depun medicii, starea de sănătate a Mioarei Roman nu este una tocmai bună

Invitată în cadrul emisiunii prezentată de Andreea Mantea, Oana Roman a cedat și, cu lacrimi în ochi, a făcut mărturii sfâșietoare despre un subiect pe care nu l-a mai abordat până acum astfel…. Potrivit declarațiilor sale, familia reprezintă cea mai grea povară pe care o duce.

Fiica lui Petre Roman a plâns la TV

De mai bine de trei luni, cât timp s-a scurs de la divorțul de Marius Elisei, Oana Roman locuiește împreună cu fiica și mama sa. Isa, așa cum îi spune vedeta fetiței pe care o are cu fostul soț, încă nu s-a obișnuit cu separarea adulților și are nevoie de multă atenție. Pe de altă parte, Mioara Roman, în vârstă de 81 de ani, se confruntă și ea cu diferite afecțiuni, iar fata sa cea mică este cea care se ocupă mai mult de ea.

La un moment dat, în film ce filma pentru reality show-ul Andreei Mantea, fosta prezentatoare a izbucnit în lacrimi și a spus: “Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc”. Mărturisirea i-a frânt inima vedetei de la Kanal D, care i-a spus cuvinte de încurajare.

De câteva săptămâni, Mioara Roman a părăsit centrul modern pentru persoanele vârstnice diagnosticate cu diferite boli unde a fost internată, însă, din nefericire, este nevoită să ia un tratament format din numeroase pastile. “(…). Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente. Asta este!”, a spus fiica lui Petre Roman pe IG Story.

“Înainte ca mama sa facă recuperare nu era foarte bine si nu arăta ok. Sunt mandră că după o lună de tratament, mama arată asa la 81 de ani. Azi am mers împreună la coafor și mi s-a părut atat de elegantă și distinsă și mult mai în formă. I-am făcut cadou de ziua ei acest sacou superb și am avut o mare plăcere să ne facă Isa o poză. E o poză făcută în zi Sfântă și sunt tare liniștită în suflet că mama e bine și fac pentru ea tot ce pot”, a transmis Oana Roman pe Instagram Stories, după ce mama ei s-a întors acasă de la centrul de recuperare unde a stat două luni.

Oana Roman şi Marius Elisei au divorțat în cu 3 luni

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere; ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame. Fosta prezentatoare și afaceristul au divorțat la notar pe 15 februarie 2021.

Adauga un comentariu