Cancan

Cât a slăbit Oana Roman până acum. Vedeta s-a pozat la plajă

Publicat: 08 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât a slăbit Oana Roman până acum. Vedeta s-a pozat la plajă
Oana Roman și-a luat o mică vacanță și se află în Egipt unde se bucură de vremea însorită

După ce a decis să aibă grijă de felul în care arată, multă lume se întreabă cât a mai slăbit Oana Roman în ultima vreme. Iar la prima vedere, totul pare ok pentru fiica fostului premier care s-a și despărțit de soțul ei. Mai mult, acum se află într-o vacanță în Egipt și se bucură de vremea însorită la plajă.

Oana Român și-a pus în gând să slăbească în urmă cu un an și a decis să adopte un altfel de stil de viață. Această mănâncă mai sănătos, mai puțin și apelează chiar și la tratamente de modelare corporală. Fiica fostului premieri a dezvăluit că totul a pornit de la un pariu făcut cu bună o prietenă.

„Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțîn. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineață, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seară, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a spus Oana Român pe contul sau deInstagram.

Cât a slăbit Oana Roman

Oana Roman a slăbit până acum 20 de kilograme și e tare mândră de felul în care arată acum. Vedeta a spus că apelează frecvent la criolipoliza, o procedura ce constă în înghețarea țesutului adipos la -11 grade, iar în decurs de 2 săptămâni, acesta se elimină din organism.

Totodată, fiica lui Petre Român a divorțat de Marius Elisei după aproape 6 ani de căsnicie. Oana Roman a mărturisit că a semnat actele pentru divorț, dar nu a oferit alte detalii. În plus, a primit o altă lovitură de la viață și a trecut prin clipe grele când mama sa, Mioara Roman, a fost operată. Iar în aceeași perioada și fiica sa, micuța Iza, a avut probleme de sănătate din cauza unui virus.

Însă ea se consideră o luptătoare și vrea o adevărată schimbare în viața ei, astfel că își va continua cura de slăbire. Mai mult, ea se află în această perioadă în vacanță în Egipt, de unde a împărtășit cu prietenii virtuali câteva imagini de la plajă.

A făcut curățenie în viața ei

Mia mult, Oana Roman a hotărât să îi păstreze alături de ea doar pe aceia care o apreciază cu adevărat. Ea consideră că e mai bine să aibă în jurul ei doar prieteni adevărați.

„Am obosit. Am obosit să dau explicații. Am obosit să citesc tot felul de mesaje și de comentarii jignitoare. Vorbim de înjurături, jigniri… Chiar am obosit, așa că prefer să am o comunitate mică, dar formată din oameni mișto. Niciodată nu mi-am permis să jignesc, să critic, să vorbesc public despre cineva în termeni urâți. Nici măcar pe cei care m-au jignit și m-au înjurat. Nu mai vreau să mi se mai întâmple asta. Nu vreau să mă mai justific pentru orice fac”, a spus Oana Român, pe Instagram.

În altă ordine de idei, îi priește această schimbare și se vede cu ochiul liber cât a slăbit Oana Roman.

Adauga un comentariu