Cancan ultimă oră

Oana Roman, aniversare în Egipt. Vedeta și-a etalat noua siluetă într-un costum de baie

Publicat: 13 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Oana Roman și-a serbat ziua de naștere. Vedeta a împlinit 45 de ani și a marcat așa cum se cuvine momentul. Plecată într-o destinație exotică, Oana Roman a avut parte de o aniversare pe cinste. A fost răsfățată și a primit o mulțime de urări. Iar un mic detaliu i-a surprins pe internauți, este vorba de ținuta îndrăzneață pe care aceasta a purtat-o.

Oana Roman este plecată în vacanță, alături de buna sa prietenă, Vica Blochina și de cei mici. Cu toții au sărbătorit-o și i-au pregătit mai multe surprize. Vedeta nu a uitat de fanii din mediul online și așa cum obișnuiește le-a prezentat fiecare moment.

Atenția internauților a fost atrasă însă de ținuta pe care Oana Roman a ales să o poarte chiar de ziua ei. Aceasta a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă, ce îi subliniază formele, iar peste a pus o piesă vestimentară de un roz aprins, ce atrage imediat atenția. Fanii din mediul online au fost surprinși de alegere îndrăzneață a vedetei și mulți dintre ei au ținut să o felicite.

Oana Roman, zi de naștere cu surprize

Oana Roman a mărturisit că a avut parte de una dintre cele mai frumoase zile de naștere din ultima vreme. Vedeta a fost răsfățată, s-a simțit bine, iar Vica Blochina a reușit să îi pregătească o surpriză de proporții, un buchet uriaș de flori.

„O zi perfecta ! PERFECTA! @vica_blochina mi a făcut o surpriza, mi-a luat cele mai minunate flori, vremea e superba, resortul de vis. Cea mai frumoasa aniversare a mea din ultimii ani. Primesc atâtea mesaje încât îmi este imposibil sa răspund azi tuturor. Mă înclin!”, a scris Oana Roma pe Instgram.

Oana Roman
Oana Roman
Adauga un comentariu