Cancan ultimă oră

Oana Roman, declarație de dragoste emoționantă pentru Marius Elisei: ,,Face tot ce poate ca să fim fericiți”

Publicat: 04 sept. 2021
Oana Roman şi Marius Elisei se înţeleg din ce în ce mai bine

Oana Roman şi-a surprins fanii, dar şi iubitul cu ultimele sale declaraţii. Vedeta nu obişnuia să transmită mesaje de dragoste pe reţelele de socializare, însă ceva s-a schimbat. Recent, fiica fostului premier şi-a deschis sufletul în faţa fanilor săi şi a dezvăluit ce sentimente o leagă de actualul său partener.

Oana Roman şi Marius Elisei se înţeleg din ce în ce mai bine. S-ar putea spune că despărţirea i-a unit şi mai mult pentru că în prezent sunt o familie extrem de fericită. Cei doi au împreună şi o fetiţă de care care sunt tare mândri.

Recent, Oana Roman a simţit nevoia să îi spună câteva lucruri partenerului său, iar de această dată a făcut totul public, spre bucuria fanilor săi. Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare într-o ipostază tandră alături de alesul său.

”Știu ca în bratele lui îmi e bine și pe umărul lui ma pot sprijini oricând”

”Gestul ăsta de tandrețe, când iei obrazul în palma, mi se pare poate cel mai frumos din toate. Iar poza asta reflectă tandrețea din sufletul lui. Cu bune și rele, este singurul om din viata mea pe care știu ca ma pot baza și singurul care ma iubește orice s ar întâmpla! Adorm în fiecare seara lângă el cu sentimentul ca sunt protejata și am ales corect cu sufletul”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei cu Marius Elisei.

Oana Roman, declaraţie de dragoste pentru Marius Elisei

”Știu ca în bratele lui îmi e bine și pe umărul lui ma pot sprijini oricând. E singurul care știe cine și cum sunt cu adevărat, îmi știe durerile și slăbiciunile și încearcă sa mi le aline. Face tot ce poate ca să fim fericiți. A fost greu mult timp. Dar am ajuns în punctul în care avem un echilibru aproape perfect împreună”, a completat vedeta.

Ce nu ar ierta Oana Roman în relaţia cu Marius Elisei

Ei bine… în cursul zilei de sâmbătă, Oana Roman a făcut o sesiune de întrebări pentru fanii ei de pe Instagram. Vedeta a fost nevoită să răspundă unor curiozități mai incomode sau… nu. Astfel, unul dintre fanii ei a întrebat-o pe fiica lui Petre Roman dacă ar putea să treacă peste infidelitatea soțului ei. Iar răspunsul Oanei n-a întârziat să apară.

”Dacă ar avea o relație cu altă femeie, evident că nu. Sub nicio formă!”, a spus Oana Roman, clar și răspicat, pe Instagram.

 

 

Adauga un comentariu