Cancan

Oana Roman este în doliu: „O cunoştinţă s-a prăpădit în mod neaşteptat!”

Publicat: 26 apr. 2021
oana roman cu mainile in solduri
Oana Roman este în doliu după ce o cunoştinţă apropiată s-a stins din viaţă

Oana Roman este în doliu după ce o cunoştinţă apropiată s-a stins din viaţă. Afectată, vedeta a ţinut să împărtăşească vestea cu fanii săi, pe Instagram.

Oana Roman trece printr-un moment de suferinţă. O cunoştinţă apropiată ei a murit, veste care a lăsat-o şocată. Nu se aştepta ca persoana respectivă să plece din această lume. Drept urmare, a punctat faptul că viaţa este extrem de preţioasă pentru oameni.

Oana Roman este în doliu

”Astăzi a fost zi în care am aflat o veste foart tristă despre o cunoştinţă, s-a prăpădit în mod neaşteptat şi m-a şocat foarte tare, nu mă aşteptam la vestea asta. Vreau să vă spun doar atât că viaţa e un dar atât de preţios încât nu trebuie să irosim niciun minut şi nicio clipă că din păcate nimeni nu scapă viu.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, vacanţă cu peripeţii în Egipt

De curând, Oana Roman s-a întors din vacanţa din Egipt, unde s-a accidentat la picior. În timp ce relaxa în mare, a călcat pe o piatră ascuţită şi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală. În Egipt, Oana Roman a fost cu fiica sa , Izabela, bună sa prietenă, Vică Blochina şi fiul acesteia, Edan.

„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuţită şi mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteţi imagina în ce hal m-a durut. (…) Am un mare bandaj şi acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman pe un InstaStory.

Oana Roman a acumulat şi un kilogram şi ceva, pe parcusul vacanţei. Dar pentru a nu-şi afecta silueta de vis pe care o are acum, vedeta este dispusă să-l dea jos cât mai rapid.

”Am început postul intermitent, dieta pe care o ţin, în vacanţa nu am băut ceai şi m-am răsfăţat puţin. Când m-am cântărit am observat că am luat un kg şi un pic, nu e mare nenoricire pentru că din când în când merit şi eu o pauză. Am mâncat după 16 ore şi am reînceput să beau ceai.”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, gest controversat chiar la petrecerea de ziua să

Pe grupul de Facebook Pamflet Media Influencer, Oana Roman a ajuns, din nou, să fie în amuzamentul tuturor internauţilor după ce a fost surprinsă, într-o filmare, lingându-şi degetele de ciocolată, apoi servind felii de tort celor prezenţi la ziua de naştere a fiicei sale. Oamenii au considerat-o complet needucată pentru acest gest.

„Aşa scrie, Peppo, în codul bunelor maiere, că trebuie să-ţi lingi degetele la masă, de faţă cu invitaţii…ce s a întâmplat? Nu mai aveai răbdare să-ţi tai şi tu o felie? Cu teoria stai bine, cu practică mai greu….”, a scris femeia care a făcut postarea pe internet.

O altă doamna a comentat: „La Capatos făcea pe deşteaptă şi ne învaţă pe noi cum să mâncăm, să nu ţii coatele pe masă, să nu vorbeşti cu gura plină ,dar de lins pe degete putem….eşti varză, oiţă bârsană!”

Adauga un comentariu