Cancan ultimă oră

Oana Roman, reacție acidă cu privire la modul în care sunt tratate femeile agresate

Publicat: 18 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman reacție acidă cu privire la modul în care sunt tratate femeile agresate
Oana Roman, mesaj dur cu privire la modul în care sunt tratate cazurile de agresiune asupra femeii

Oana Roman este o persoană foarte activă în mediul online și discută cu fanii diverse lucruri. De această dată, soția lui Marius Elisei a abordat un subiect mai sensibil, și a anume, tema condiției femeii în România și cum este tratată agresiunea asupra femeii chiar de către poliție

Fiica lui Petre Roman a auzit lucruri despre un caz în care reprezentanții poliției au avut o reacție șocantă când au primit o sesizare referitoare la un caz de agresiune fizică asupra unei femei, astfel Oana Roman a luat atitudine și a transmis un mesaj dur privind mentalitatea din țara noastră și ideile deplasate pe care anumite persoane le promovează, inclusiv în mediul online.

Oana Roman, mesaj dur referitor la modul în care sunt tratate cazurile de agresiune asupra femeii, în România

Fiica lui Petre Roman a distribuit o postare de la Aluziva în care este relatată convorbirea cu un agent de poliție, căruia i s-a raportat un caz de agresiune asupra unei femei, în plină stradă. Reacția polițistului arată că multe dintre aceste cazuri nu sunt luate în serios de reprezentanții legii, iar Oana a dorit să atragă atenția asupra fenomenului.

De asemenea, vedeta a atras atenția asupra ideilor periculoase promovate chiar de unele femei.

„M-a deranjat foarte tare să văd anumite comentarii în mediul online referitor la condița femeii, la faptul că mulți cred că femeia este doar o bucată de carne. Sunt și femei care cred chestia asta și care propovăduiesc ideea că femeia trebuie să fie într-un anume fel, trebuie să arate într-un anume fel, altfel nu este bună de nimic. Sunt chiar femei care spun că femeile sunt bătute pentru că sigur au făcut ele ceva și, din păcate, sunt foarte multe femei bătute și agresate în România, iar reacția poliției este de multe ori absolut oribilă, așa cum ați văzut și în story-ul anterior, în care un polițist spunea ”păi dacă o trage de păr, asta nu e chiar bătaie”, a transmis Oana Roman.

Oana Roman: „Femeia nu este o bucată de carne”

De asememenea, soția lui Marius Elisei spune că femeia nu este o bucată de carne, ci o ființă care dă viață în primul rând și care trebuie să fie respectată, motiv pentru care a simțit nevoia să întervină în mediul online.

„Mi se pare foarte periculos și cred că trebuie tras un semnal de alarmă prin a spune că femeia nu este o bucată de carne, este o ființă care dă viață în primul rând și care trebuie să fie respectată oricum ar fi” a fost parte din mesajul transmis de Oana Roman, pe InstaStory.

Adauga un comentariu