Cancan

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat? Detaliul care le-a dat de gândit fanilor

Publicat: 08 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat Detaliul care le-a dat de gândit fanilor
Marius Elisei și Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu de ceva vreme, cu toate acestea un detaliu le-a dat de gândit faniloc ca aceştia s-au împăcat. Fiica lui Petre Roman a stârnit controverse după ce a început să promoveze site-ul de haine al lui Marius Elisei, astfel că internauții s-au întrebat dacă nu cumva cei doi s-au împăcat.

„Toată viaţa am purtat sutien și ajunsesem la saturație.

De când am descoperit body urile modelatoare, nu mai port sutien decât la ținute speciale! Body ul e comod, subțiază talia și abdomenul și nu are cusături astfel încât nu e vizibil sub haine!”, este mesajul postat de Oana Roman, după ce a promovat articolul vestimentar respectiv, vândut de nimeni altul decât Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat?

În urma celor postate de către Oana Roman, fanii acesteia au început să se întrebe dacă nu cumva cei doi s-au împăcat.

„Te-ai împăcat cu soțul tău?”, „Păi parcă s-a încheiat colaborarea cu ei”, „Te-ai împăcat cu soțul? Văd că lucrezi din nou pentru acel site. Ar fi minunat!”, „Curioasa postarea! Poate i s-a spart contul”, au scris internauții, după ce au văzut că Oana Roman promovează articolele vestimentare de pe site-ul lui Marius Elisei.

Oana Roman a vorbit despre adevăratul motiv al despărțirii de Marius Elisei. Chiar înainte de Crăciun, Marius Elisei a plecat de acasă, iar Oana a rămas cu fiica, Izabela, și cu mama ei. Oana Roman a povestit, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, care este motivul pentru care s-a despărțit de soțul său.

În ecuație este inclus numele Mioarei Roman

Marius a institat să o aducă alăuri de cei doi pe Mioara Roman.

” Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea că ea să se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață, care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani.

Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred că așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, a spus Oana, în cadrul emisiunii Trăiri alături de Andreea Mantea, de Kanal D.

Oana Roman şi-a angajat firmă de pază

După toţi anii petrecuţi alături de Marius, Oana Roman încearcă să se obişnuiască cu noua sa condiţie de mama singură. Ştie că trebuie să aibă grijă de fiica şi de mama sa, aşa că nu a ezitat şi a apelat la ajutorul unei firme care să asigure paza casei sale. Vedetă a făcut şi o probă pentru a vedea cum funcţionează.

„Este spectaculos ce se întâmplă în cazul unei intervenţii de urgenţă.” După descinderea în forţa la casa sa, aceasta s-a declarat mulţumită, afirmând că acum se simte în siguranţă.

„Am nevoie de servicii de securitate de calitate şi de încredere. Suntem 2 femei şi un copil în casă şi trebuie să ne simţim în siguranţă. Am ales un pachet complet de la o firmă ce include monitorizare video, alarmă şi echipaj de intervenţie în caz de nevoie! Am făcut şi o probă şi este spectaculos ce se întâmplă în cazul unei intervenţii de urgenţă! Acum mă simt în siguranţă!”, a scris Oana Roman în descrierea unui filmuleţ în care prezintă nouă achiziţie.

In urma unei postari facute de Oana Roman in mediul online, fanii acesteia au dedus ca acesta s-a impacat cu Marius Elisei. Pana in acest moment insa, nu exista niciun raspuns clar in aceasta privinta.

Adauga un comentariu