Cancan

Oana Sârbu, infectată cu COVID-19 a doua oară. „Am reușit să ies din casă după șase luni”

Publicat: 21 apr. 2022
_____ Vizualizări 39 Comentarii
Oana Sârbu infectată cu COVID-19 a doua oară. Am reușit să ies din casă după șase luni
Ultimii doi ani au fost deosebiți de grei pentru Oana Sârbu, care și-a pierdut ambii părinți și s-a infectat de două ori cu Covid-19

Frumoasa artistă Oana Sârbu s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19, după ce a trecut și anul trecut prin boala care a dat omenirea peste cap. În plus, în decembrie 2021 vedeta și-a pierdut tatăl, după ce în august 2020 murise mama ei. Acum, Oana Sârbu spune că s-a vindecat din nou, însă a fost nevoită să urmeze o scemă de tratament.

Oana Sârbu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică ușoară și actrițe din România. Ea a cunoscut celebritatea absolută în România după rolul memorabil făcut în seria „Liceenii”. Cu toate acestea, debutul ei artistic a fost inițial ca și cântăreață. În 1985 a câștigat trofeul „Steaua fără nume” și un an mai târziu, „Premiul Tinereții” la Festivalul „Mamaia”. În același an a debutat ca actriță, interpretând-o pe Dana, rol care a creat o adevărată modă. În ultima perioadă însă vedeta a avut parte de mai multe necazuri, printre cele mai dureroase fiind pierderea părinților. Nu în ultimul rând, Oana Sârbu s-a infectat cu COVID-19, de două ori chiar.

Oana Sârbu, infectată cu COVID-19 a doua oară

Oana Sârbu a trecut prin momente teribile în pandemie. După ce că artista şi-a pierdut ambii părinți, ea s-a infectat de două ori cu temutul virus Covid-19. Ultima dată a aflat că este infectată din nou acum trei săptămâni. Prima dată a trecut prin boală anul trecut, în preajma Paștelui. Artista care va împlini 54 de ani pe 13 mai tocmai s-a vindecat pentru a doua oară de teribila boală. Acum, artista a mărturisit că a luat tratament și este în afara oricărui pericol.

Am avut o dată virusul ăsta perfid în luna mai, anul trecut, de Paște, și l-am reavut acum trei săptămâni. Tocmai de aceea nici nu am mai ieșit șase luni. Abia acum am ieșit din casă, după care iar mă închid șase luni! Nu știu cum am reușit să-l iau că sunt extrem de precaută și nu am ieșit decât exclusiv cu masca. Și în scările de bloc, în lifturi, în toate spațiile închise, chiar și pe stradă am purtat masca. Și, totuși, l-am luat. Anul trecut, am ieșit la un eveniment on-line unde am înregistrat pentru Paște, unde nimeni nu purta mască și unde m-am certat cu toată lumea. Cred că e o chestiune de imunitate, până la urmă”, a declarat Oana Sârbu.

Vedeta a făcut o formă ușoară a bolii

La fel ca anul trecut, când s-a infectat prima dată, vedeta în vârstă de 53 de ani a făcut şi acum o formă ușoară a bolii. Și atunci, ca și acum, vedeta a fost foarte atentă la respectarea măsurilor de igienă, dar a respectat și toate indicațiile medicilor, luând tratamentul prescris.

Ne dă puțin peste cap virusul. Am ajuns și la spital de data asta, dar pentru un CT, o evaluare post Covid-19. Am făcut niște analize, un EKG, o radiografie pulmonară. Sunt mai subțirică așa de fel și virusul lasă niște urmări pe termen lung, din ce am observat. Am primit și niște medicamente pentru imunitate, la Spitalul «Matei Balș»”, a mai spus Oana Sârbu.

Comentarii
  • Și eu sunt una dintre persoanele care au avut Covid 19.Pe fondul unei imunități foarte scazute ,cu Diabet tip 1 ,respectând totul igienic ,purtând mască s-a declanșat boala.Am urmat un tratament și am luat și tot setul de vitamine.Dupa 6 luni am făcut vaccinul nr.2 ,după alte 6 luni vaccinul nr.3.Am rămas totuși cu urmări ,deoarece diabetul s-a agravat ,răcesc foarte repede plus alte probleme.Nu este de glumit cu aceasta boală. Ma bucur ca Oana Sârbu s-a făcut bine.Condoleante pt.pierderea ambilor părinți.

  • Cu atitea fițe și precauții nici nu mă mir că teai îmbolnăvit și frica de oameni da cred că asta te poate inbolnavi restu sunt doar vorbe

  • Nu asculta gurile rele, este grea munca cu oamenii, tot poporul te iubeste, dar cred ca imunitarea nu te ajuta!
    Nu sant medic, dar cu mintea mea cred ca in primul rand trebuie sa iesi mai mult, in afara de pastile pt imunitate trebuie si sport in aer liber, si aceasta ajuta la imunitate
    Va doresc sanatate si sa stiti ca va iubim
    Dumnezeu sa va dea biruinta in tot ce faceti
    Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  • Nu contează dacă s-a vaccinat sau nu.Important este să aibă o imunitate bună.
    Asta cu vaccinurile e „fumată” de mult.

  • Păi nu contează dacă s-a vaccinat sau nu. Important este să aibă o imunitate bună. Asta cu vaccinurile,e „fumată” de mult.

  • Parcă în titlu zici că nu a mai văzut lumina zilei… De parcă s-ar fi închis în beci… Chiar nu aveți știri mai bune?

  • Multă sănătate Oana
    Fii tare ca viața îți rezerva tot felul lucruri bune și rele
    Condoleanțe pentru părinți tai
    Te Iubim

  • o simpatica..sper sa i fie bine..cat despre covid..doar cei ce n au avut sunt fericiti sau asimptomaticii…unii au avut si deja nu mai sunt

  • Mie mi-a dat corona un vaccinat, am fost vreo 20 infectati de Craciun la o petrecere. La vaccinare s-au dus doar imbecilii.

  • Eu sunt si vaccinata cu schema completa, m-am si izolat foarte tare tot timpul, am purtat masca tot timpul, sunt una dintre cele mai sanatoase persoane pentru categoria mea de varsta (aproape 50 ani) si am facut fiecare forma de Covid. E adevarat, forme usoare, dar foarte neplacut….. Cred ca se ia din aer pur si simplu. Alta explicatie logica nu exista pentru ca eu nu am intrat in contact decat cu f putine persoane care nu aveau virusul…… In cazul meu, ramane singura explicatie logica. La fel, acum 1 an a murit mama mea, dar nu a fost diagnosticata cu Covid. Nu stim ce i s-a intamplat si s-a imbolnavit subit si nu si-a mai revenit 🙁 Sunt niste lucruri f ciudate care se petrec. Sper sa se sfarseasca, dar semnele nu prea sunt bune dupa cum vedem cu totii 🙁 Multa sanatate si sa auzim de bine!

  • Sa schimbam puțin logica…

    Fără contact cu alții, doza 1 vaccinat, după infectat…dat la alții cu care sunt in contact
    Fără contract cu alți, doza 2 vaccinat, după
    Infectat…dat la alții cu care sunt in contact
    Fără contract cu alți, doza 3 vaccinat, după infectat…dat la alții cu care sunt in contact.

    Mate, 1+1+1=3
    1 vaxi+1vaxi+1vaxi=3 infectări

    Chiar asa de slabi suntem la mate?

    Dacă chineva imi arata un studiu medical ca masca chirurgicala te protejează de viruși ii dau 100 $.
    Eu am cautat si nu am găsit, in schimb am găsit ma masca nu protejează.
    Va pup!
    Hristos a înviat!

  • O fi stat cu jaluzelele trase… sau in beci. Nu a mai văzut lumina zilei :)… Unde nu intra soarele in casa intra doctorul pe usa. Vai de titlul vostru.

  • doar cei vaccinati fac covid..aia care nu se protejeaza, testeaza sau inteapa, nu au nici pe dracu. Cu cat te feresti, cu atat mai rau o patesti.

  • Nu mai indemnati oamenii sa nu se protejeze. Eu ma protejez! Am tot timpul un prezervativ in buzunar! 😂 Am sa-l întreb pe Arahat dacă n-ar trebui sa-l și port în permanenta… 😀
    Si de vaccinat, m-am vaccinat de multe ori! Când eram mic… 😀

    PS – lucru mic și neimportant: nu m-am protejat câtuși de puțin, desi am intalnit, discutat, îmbrățișat foarte multi oameni, nu am purtat masca decat cand eram obligat, am stat tot timpul în aer curat și nu am luat boala. Sau dacă oi fi luat-o, habar n-am avut…
    Va sugerez sa nu va mai distrugeți sanatqtea ascultând „sfaturile” imbecile ale celor care nu vor decât ca voi sa consumați cât mai multe medicamente și vaccinuri. Sănătate!

  • Snobism la pachet …”marea artista ” …aroganta si insipida …nu are origini aristocratice dar se comporta de parca ar avea …iar restul santem niste gandaci de bucatarie ..din partea mea poate ramane la domiciliu permanent .

  • Aerul din exterior intră pe deasupra măștii unde aceasta nu poate acoperi curburile din zona nasului. Masca, în această situatie, devine un mediu de incubare a virusului.

  • M-au binedispus unele comentarii de aici. Dovada că…om fi noi proști, dar nu chiar toți! Hai să trăim, ăia care nu suntem! 😉

  • @Cătălina P… G…
    Cum iti permiti sa jignesti?
    Fiecare a luat decizia vaccinarii sau nevaccinatii in functie de starea de sanatate si de educatie.
    Sunt multe familii care au pierdut petsoane dragi sau erau cat pe ce sa le piarda.
    Nu crezi in acest covid, bravo tie.
    Nu ai facut facut vaccinul bravo tie.
    Macar respecta oamenii care au o parere diferita de parerea ta.

  • Hazliu ce sa spun ? Cu covitul nu te joci. Faci vaccinul pe degeaba ,ca atunci cand te loveste ,, zaci in pat si nu stii ce ai..

Adauga un comentariu