Cancan ultimă oră

Oana și Viorel Lis au trecut prin clipe de groază: „Câteva nopți nu am dormit din cauza asta. Mi-era frică”

Publicat: 28 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana și Viorel Lis au trecut prin clipe de groază Câteva nopți nu am dormit din cauza asta. Mi-era frică
Oana și Viorel Lis au fost infectați cu noul coronavirus 

Oana și Viorel Lis au trecut printr-o sperietură îngrozitoare. Cei doi au fost puși în real pericol din cauza unui motiv bizar. O scurgere de gaze i-a făcut să tragă o sperietură îngrozitoare. Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai simpatice și longevive cupluri din showbiz. În ciuda diferenție de vârstă, cei doi s-au înțeles mereu bine. Temperamentul vulcanic și jucăuș al Oanei s-a potrivit perfect de-a lungul timpului cu modul calm și calculat al lui Viorel.

Recent, viața celor doi, ca și a altor oameni s-a schimbat destul de mult din cauza epidemie de cornavirus. Așa că Oana a fost nevoită să renunțe la ieșirile în oraș, să rămână acasă și să se îndeletnicească cu activități de gospodină. A început să experimenteze aceste lucruri și să își cunoască mai bine bucătăria.

„Primele două săptămâni au trecut mult mai greu. Am fost nevoită să gătesc. Să umblu la cuptor. Aveam machiajele în cuptor. Cu aragazul a fost mai problematic pentru că eu înainte rareori făceam un ceai sau încălzeam mâncare”, a povestit Oana Lis la Antena Stars.

După ce și-a făcut de cap în bucătărie, vedeta a sesizat că într-o seară se simțea miros de gaz în casă. Chiar mai mult, s-a declanșat și alarmă. Speriată, Oana Lis a apelat la diverse firme de gaz, însă era o oră mult prea târzie. Așa că Oana și Viorel s-au aflat într-un pericol real, însă din fericire cei de la gaze au rezolvat problema și totul s-a terminat cu bine.

„Într-o seară am avut o cumpănă mare, mai mare decât COVID-ul. Am simțit gaze. S-a declanșat alarma de gaze. Am repornit gazele, am crezut că din cauza dezinfectantului a făcut alarma. Am început să sun la firme, dar era târziu. Câteva nopți nu am dormit din cauza asta. Mi-era frică. Apoi au venit cei de la gaze, iar cine a locuit înainte a făcut o lucrare cum nu trebuia făcută. Chiar era să se producă o deflagrație destul de mare, să sar cu blocul în aer”, a mai spus vedeta.

Adauga un comentariu