Cancan ultimă oră

Oana şi Viorel Lis vor deveni părinţi. Ce a declarat vedeta

Publicat: 11 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

La 76 de ani, Viorel Lis și soția lui, care are 41 de ani, au anunțat că urmează să devină părinți. În cadrul unui interviu emoționant oferit de curând, Oana Lis a făcut dezvăluiri despre primul ei copil. Fostul primar al Capitalei are o fată și un băiat din căsătoriile anterioare.

Viorel Lis și soția lui, Oana, se pregătesc să devină părinți

Oana Lis este în culmea fericirii de când a decis împreună cu soțul său să devină părinți, chiar dacă acesta din urmă este în etate. Ei vor adopta un copil, după ce, în trecut, vedeta s-a gândit să rămână însărcinată cu ajutorul medicinei moderne. Cei doi soți au făcut pași importanți cu dosarul pentru înfierea unei fetițe sau a unui băiețel, însă, criza provocată de pandemia de coronavirus le-a cam pus piedici, pentru că Viorel Lis nu a putut ieși oricând dorea din cauza măsurilor impuse de autoritățile din România.

“Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actual ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a declarat soția fostului primar al Bucureștiului în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

În timpul mărturisirilor, Oana Lis a povestit cum a emoționat-o soțul ei cu o surpriză neașteptată în legătură cu viitorul lor moștenitor sau moștenitoare.

Adauga un comentariu