Cancan

Oana Zăvoranu a lansat un atac dur la divele din showbiz. Despre ce „vedete” este vorba

Publicat: 13 oct. 2020
Oana Zăvoranu atac dur la divele din showbiz
Frumoasa brunetă a răbufnit și a lansat un atac devastator către unele dintre vedetele autohtone

Oana Zăvoranu a lansat un nou atac dur la divele din showbiz, pe care nu le vede cu ochi buni și chiar le consideră… fomiste. Evident, bruneta nu le pune în aceeași oală pe toate vedetele, ci doar pe unele dintre acestea. Și anume cele care încearcă să iasă în evidență prin orice mijloace.

După o oarecare perioadă de acalmie, Oana Zăvoranu iese din nou în evidență. De data aceasta, frumoasa brunetă le-a luat în vizor pe pseudo-vedetele showbiz-ului autohton. Ea se referă strict la anumite personaje de o calitate îndolielnică, dar care țin morțiș să se facă remarcate. Oricum, nu ar fi pentru prima data când Oana Zăvoranu se ia de vedetele din showbiz, din diferite motive.

Oana Zăvoranu – atac dur la divele din showbiz

De data aceasta, Oana a răbufnit și a lansat un atac devastator către unele dintre vedetele autohtone. Bruneta pur și simplu a dat de pământ cu divele din showbiz-ul românesc. Ea și-a spus părerea în legătură cu reprezentantele sexului frumos chiar pe contul său de Instagram.

Oana Zăvoranu a dat dovadă de transparență și sinceritate în absolut orice! După ce a fost surprinsă în compania Biancăi Drăgușanu, recent, vedeta a fost întrebată de către un fan ce părere are despre femeile din showbiz-ul românesc.

Bruneta n-a stat pe gânduri și a spus lucrurilor pe nume! În continuare, Oana Zăvoranu nu le vede cu ochi buni pe „divele” din România.

Sunt unele mișto care nu se dau în stambă. În schimb, astea pe care le văd pe social media sau televizor, categoric NU… Sunt niște pocnitori cu aere de dive, cu o chiflă în stomac și genți fake. Cunoscătorii știu ce zic”, a răbufnit Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cununat în urmă cu trei ani

Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf în 2017, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană. La momentul respectiv, vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a cunoscut sufletul pereche și nici nu își imagina că va ajunge vreodată în fața altarului.

Dacă mi-ar fi zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie

Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, spunea Oana Zăvoranu.

Cum a trecut peste divorțul de Pepe

De curând, Oana Zăvoranu și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre divorțul de Pepe. Vedeta a făcut dezvăluiri pe contul ei de Instagram. Frumoasa brunetă și-a ținut fanii mereu la curent și le-a răspuns curiozităților. Atunci când a fost întrebată despre cum poate o femeie să își recapete încrederea în sine după un divorț și un cancer agresiv, Oana Zăvoranu a răspuns:

Este foarte greu să treci prin asemenea traume și să îți revii. Depinde mult de cât de puternică ești tu de la mama ta și cum reușești singură să te motivezi sau ce anume te poate face să mergi mai departe în condițiile date. Multă sănătate și putere îți doresc”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Adauga un comentariu