Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu, mărturisiri despre divorțul de Pepe: ”Este foarte greu să treci prin asemenea traume”

Publicat: 10 oct. 2020
oana zavoranu cu pepe
Oana Zăvoranu, mărturisiri despre divorțul de Pepe

Oana Zăvoranu și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre divorțul de Pepe. Vedeta a făcut dezvăluiri pe contul ei de Instagram.

Vestea despărțirii dintre Oana Zăvoranu și Pepe a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar în momentul de față… ambii și-au găsit fericirea alături de alți parteneri.

Oana Zăvoranu și-a ținut fanii mereu la curent și le-a răspuns curiozităților. Atunci când a fost întrebată despre cum poate o femeie să își recapete încrederea în sine după un divorț și un cancer agresiv, Oana Zăvoranu a răspuns:

„Este foarte greu să treci prin asemenea traume și să îți revii. Depinde mult de cât de puternică ești tu de la mama ta și cum reușești singură să te motivezi sau ce anume te poate face să mergi mai departe în condițiile date. Multă sănătate și putere îți doresc”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cununat religios în 2017

Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf în 2017, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană. La momentul respectiv, vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a cunoscut sufletul pereche și nici nu își imagina că va ajunge vreodată în fața altarului.

”Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie

Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, spunea Oana Zăvoranu.

Adauga un comentariu