Cancan

Oana Zăvoranu, despre iubita lui Dorian Popa. Ce a spus vedeta despre Claudia Iosif`

Publicat: 22 iul. 2021
Oana Zavoranu zambeste cu casti pe ureche
Oana Zăvoranu a trecut prin multe încercări de-a lungul vieții, iar una dintre ele a fost chiar decesul tatălui ei natural, Ioan Bănicioiu, pe care l-a pierdut mult prea devreme

Oana Zăvoranu a vorbit despre iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif. Vedeta a făcut-o praf pe focoasa brunetă în ultimul ei episod de pe canalul de Youtube. Este bine știut faptul că Oana Zăvoranu le-a declarat război influencerițelor.

Cu toate că a fost dată în judecată, Oana continuă să le facă praf pe domnițele din showbiz-ul românesc.    

Oana Zăvoranu, despre iubita lui Dorian Popa: „Cică ar fi fost prin străînătate…”

Noua victima a Oanei Zăvoranu este nimeni alta decât Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa. Dorian și Oana au avut de filmat împreună foarte multe scene în serialul ”Sacrificiul”. Așa se face că ei ar fi fost mereu surprinși de către echipă, și la filmări, și în pauze, în ipostaze foarte apropiate.

Acum, Oana o face praf pe Babs dar și pe fostul ei coleg de platou Dorian Popa.

”Cică ar fi fost prin străinătate, ar fi făcut rost de un bănuț… Ea este persoana din umbră, femeia care-l face pe Dorian Popa puternic. Ohaaa… Să v-o prezint pe gogoșar-Babs. Ea este influenceriță, mocangește și ea, dar ea zice că este antreprenor. Ca să înțelegeți ce fac aștia. Ei își iau mașini vechi, ca să nu zic rable, și se duc pe capul oamenilor să le upgradeze ca să vedeți voi ce mașini își cumpără ei, pe mocangeală.

Tot ce are pe ea e din Turcia ca să vadă fraierul. Dacă o vezi pe asta, zici că e pe barosăneală. Și jonutzul vrea, nu vrea… participă și el. L-a îmbrăcat și pe el în culori pastelte, cu faianța din gură și bronzați. Că ăștia dorm în solar. Ea are orgasm multipli, nu la Jonutyu. Ci când e vorba de păpălică, este amatoare de eclare. De ce să dăm bani când putem să mocangim?”, a răbufnit Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, cinci procese la finele anului 2020

După ce au fost în mod repetat „luate în vizor” de Oana Zăvoranu, influencerițele au luat atitudine și i-au declarat și ele ”război” actriței. Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan, dar și Adelina Pestrițu s-au adresat instanței de judecată. Astfel, la finalul anului 2020, soția lui Alex Ashraf s-a pricopsit cu cinci procese.

După mai bine de jumătate de an, Oana Roman a câștigat procesul pe care i l-a intentat Oanei Zăvoranu. Mândră de reușită, vedeta le-a dezvăluit acest lucru fanilor, pe contul ei de Instagram.

”După cum foarte bine se cunoaște, începând cu anul 2020, această persoană a generat un val de acțiuni defăimătoare împotriva mea și a altor persoane din spațiul public, pe care l-a condus într-un mod agresiv, vulgar, exagerat și mai ales nefondat. Pentru a stopa aceste atacuri calomnioase, am ales, încă din luna noiembrie 2020, calea legală, considerând că acesta este răspunsul firesc ce trebuie oferit.

Instanțele de judecată au confirmat, atât în cazul meu, precum și cazul altor persoane publice atacate în mod similar de această persoană, că ne aflăm în situația încălcării drepturilor nepatrimoniale garantate de Constituția și legile din România.

Ca atare, doresc să vă informez pe această cale că instanțele de judecată au dispus, prin hotărâri judecătorești executorii, ce produc efecte imediate de la pronunțarea lor, obligarea Oanei Zăvoranu să înceteze orice fel de acțiuni denigratoare săvârșite împotriva mea.

Am așteptat decizia instanței pentru a arăta că nimeni nu poate încerca să distrugă, în mod nejustificat, imaginea, familia și reputația unei alte persoane fără consecințe”, a spus Oana Roman pe Instagram.
Adauga un comentariu