Cancan

Oana Zăvoranu o face praf pe Oana Roman, după ce s-a pozat în body mulat: „Iar ai îndoit cada şi pereţii de la photoshop”

Publicat: 06 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu o face praf pe Oana Roman după ce s-a pozat în body mulat Iar ai îndoit cada şi pereţii de la photoshop
Oana Zăvoranu și Oana Roman

Oana Zăvoranu o face din nou praf pe Oana Roman, după ce s-a pozat într-un body mulat şi a postat imaginea pe o reţea de socializare. Querida o acuză că foloseşte prea mult Photoshop şi îşi distorsionează fotografiile.

Oana Zăvoranu nu ratează nicio ocazie să se ia de Oana Roman, aşa că o face constant.

Oana Zăvoranu o face praf pe Oana Roman, după ce s-a pozat în body mulat

2020 a trecut, dar nici în 2021 Oana Zăvoranu nu o iartă pe Oana Roman! După ce aceasta s-a pozat într-un body negru şi extrem de mulat, bruneta a postat-o la ea pe story şi a făcut-o praf din nou.

Oana Zăvoranu a dat din nou de pământ cu Oana Roman, cea pe care o acuză că foloseşte prea mult Photoshop şi îşi distorsionează fotografiile. Mai mult, bruneta s-a grăbit să o jignească din nou şi să spună despre ea că a scăpat de kilogramele în plus tot prin intermediul aplicaţiilor.

„Ia uite-o mă pe asta de stătea cu regii la masă. Cum vă cerşeşte bani pentru ceaiul de ca***e chiar de dimineaţă.
Iar ai îndoit de la Photoshop cadă şi pereţii din jurul tău? Mitomana pământului” a scris Oana Zăvoranu, în story-ul postat cu Oana Roman, pe contul său de Instagram.

Oana Roman s-a despărţit de Marius Elisei

Oana Roman a încheiat un capitol din viaţa ei, relaţia cu Marius Elisei. După şase ani, cei doi s-au despărţit, iar lucrurile nu par că s-au terminat cu bine. Oana Roman le-a mărturisit fanilor de pe Intagram că nu păstrează legătura cu Marius, deşi ar mai avea multe lucruri de lămurit.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman.

Oana Roman, părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie! După cine i-au fugit ochii

Surse din apropierea cuplului au dezvăluit că Oana Roman a fost lăsată pentru altă femeie.

„El are o nouă relaţie şi este cam îndrăgostit. Nouă iubita este înstărită. A cunoscut-o pe social media şi au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius şi-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soţul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiaţi ai fiicei lui Petre Roman, pentru impact.ro.

Mai mult, cu câteva zile înainte de finele anului 2020, Oana Roman a anunţat că nu mai colaborează cu Marius Elisei nici în afacerea lor. Cei doi deschiseseră, în plină pandemie, un magazin online unde vindeau haine. Doar că afacerea nu era pe numele Oanei Roman, aşa că a rămas şi fără ea, odată cu plecrea soţului de acasă.

Oana Roman rămâne, însă, pozitivă. Mai ales că tocmai am trecun în noul an.

”În 2020 am îndrăznit mai mult. Anul ăsta o să fiu şi mai hotărâtă. Hotărâtă să mă bucur din plin de tot ce mi oferă viaţa. De libertatea de a trăi aşa cum simt. De a trăi după cum cred că e mai bine pentru mine şi copilul meu.
Voi profita de tot. Şi nu mă voi împiedica de nimeni şi nimic. Prea mult am trăit pentru alţii, prea mult mi-a păsat de părerea şi de dorinţele altora. E timpul meu. Şo be it!”, a scris Oana pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care radiază.

Adauga un comentariu